Bivša tenisačica Ana Ivanović i bivši njemački nogometaš Bastijan Schweinsteiger u braku su od 2016. godine. Njihovo vjenčanje koje je održano u Veneciji osvojilo je svijet. Paparazzi su danima vrvjeli gradom, a njihova iznenađujuća prosidba, koja se držala u tajnosti, bila je jednako nevjerojatna kao i njihovo vjenčanje. Danas par uživa u svojoj ljubavi koja je krunisanja rođenjem tri sina.

 

Tijekom podcasta njemačkog Bilda, Basti je podijelio srcedirljivu priču o svojoj prosidbi s Anom, osvojivši publiku svojim nevjerojatnim šarmom. Crpeći inspiraciju iz filma “Notting Hill”, u kojem se Julia Roberts i Hugh Grant domišljato infiltriraju u zatvoreni londonski park, naglasio je da je to potaknulo njegove kreativne ideje. Zbog zakonskih posljedica, Bastijan nije mogao izvršiti prosidbu na isti način, jer su i on i Ana riskirali uhićenje zbog neovlaštenog ometanja privatnog posjeda. Ipak, odlučni nogometaš uspješno je dogovorio najam cijelog parka u Londonu.

Tijekom putovanja, točnije kada su stigli do poznatog vrta Rosmid, primijetili su da su vrata bila zgodno otvorena prema njihovom unaprijed dogovorenom dogovoru, što je navelo Bastija da predloži istraživanje prostorija. Anina neutaživa znatiželja bila je nešto što sam oduvijek znao. Kad smo ušli unutra, odlučio sam iskoristiti trenutak i zaprositi je.

Izraz zaprepaštenja na njezinom licu bio je neprocjenjiv. Međutim, ono što nije znala je da sam također slijedio tradiciju i tražio blagoslov njezina oca prije nego što sam postavio pitanje. Na putu za Beograd poduzeo sam hrabar korak i zaprosio je. Nije to bila samo jednostavna prosidba, već ona koju sam napravio na srpskom jeziku, čime sam zaradio dodatno divljenje svoje obitelji.

Preporučujemo