Prija, poznata pjevačica, postala je tema u cijelom regionu zbog nedavnih rasprodanih koncerata u većim gradovima poput Beograda, Zagreba i Sarajeva.  Ovakav podvig još nikada nije pošao za rukom nekoj drugoj pjevačici. Pored svog impresivnog podviga, Aleksandra Prijović nedavno je nabavila novi luksuzni automobil, crni BMW, koji je sada uvršten u njenu kolekciju vozila. Ovaj automobil je na tržištu cijenjen po nevjerojatnoj cijeni od preko 150.000 eura. Kao i uvijek, Prija je prioritet stavila na sigurnost i brzinu automobila koji vozi.

Njen glavni prioritet bio je pronalazak automobila koji će joj pružiti osjećaj sigurnosti kad god izađe sa sinom. Kao rezultat toga, bila je spremna da uloži značajnu količinu novca u svoje novo vozilo. Njena prethodna kupovina bijelog BMW-a za 130.000 eura 2020. godine dokaz je njene snažne preferencije za BMW-e.

Mediji su pre tri godine objavili da je Prija zaposlila ličnog vozača za svoj novi BMW X6. Kako navodi anonimni izvor, Prija je nedavno dobila usluge ličnog šofera, koji je prati na putovanjima i nastupima, i koji  vozi njen novi džipa Prija rijetko vozi sama, te da je zbog stresa unajmila vozača.

Bezbednost i brzina su Aleksandri uvek bili od najveće važnosti. Od rođenja sina Aleksandra, njen prioritet je da brine o njihovoj bezbednosti tokom svake vožnje. U potrazi za savršenim vozilom, Aleksandra je tražila model automobila koji bi mogao da garantuje njihovu sigurnost. Na kraju je pronašla BMW X6, koji je nudio idealnu kombinaciju sigurnosnih karakteristika. Uprkos visokoj ceni automobila, Aleksandra nije odvratila. Paket automobila uključivao je zaštitu za djecu za vrata, što je pružalo dodatni nivo sigurnosti. Odlučila se i za bijelu vanjštinu i kožna sjedišta, koja su se dodatno plaćala. S obzirom na to da mediji navode da je na nastupu u Beogradskoj areni zaradila oko milion evra, Aleksandra može sebi da priušti automobil koji poželi.

Preporučujemo