Kroz različite faze kroz koje je Tihomir Stanić, umjetnik, prošao u svom životu, njegova druga supruga Jelena Mujović bila je tu da ih svjedoči i doživi pored njega. Budući da je ranije bila u sličnoj situaciji, bila je u stanju razumjeti i povezati se s njegovim osjećajem sumnje i niske vlastite vrijednosti, kao i sa strategijama suočavanja koje je koristio kako bi ih upravljao. Bilo je očito da je korijen njegovih borbi povezan s njegovom borbom s kockanjem i alkoholom.

Poznati glumac u prošlosti je imao sklonost ka nekoliko nepoželjnih navika. Ipak, u posljednjih petnaest do dvadeset godina uspješno se suzdržavao od takvih ponašanja, uglavnom zbog utjecaja jednog od njegovih nasljednika. Ostarjela nasljednica skrenula je pažnju glumca na njegove greške, što ga je navelo da se distancira od javnog i društvenog života. Čini se kako ipak porodica ima najveći uticaj na glumca, te da je zbog njih bio spreman da se mijenja. Sa novootkrivenim osjećajem jasnoće, počeo je marljivije da se bavi svojim poslom.

Ovaj pojačani fokus omogućio mu je da stekne mnoštvo istaknutih uloga u pozorišnim i televizijskim produkcijama, što je rezultiralo njegovim trenutnim statusom čestog glavnog čovjeka. Osoba o kojoj je riječ nije samo prosperitetni glumac već i odani otac dvije kćeri. S obzirom na njegov veliki posao, nema dovoljno vremena da provede kod kuće. Zbog toga bi se Tika, njegov bliski saradnik, šalio da praktično živi u hotelu zbog stalnog prisustva.

Nakon objave da se Tihomir Stanić preselio iz svoje rezidencije u centru grada u hotel, počele su da kruže glasine o umiješanosti njegove supruge u odluku. Nadalje, pojavile su se spekulacije o stanju njegovog braka, što je on oštro opovrgao. U nedavnom pojavljivanju u televizijskom programu, iskoristio je priliku da progovori o svojoj životnoj partnerici i kćerkama, koje visoko cijeni i na koje se ponosi. Diskusija se također bavila nepovoljnijim temama, uključujući njegovu umiješanost u finansijske nedjele i značajne napore koje je uložio da ispravi nastali dug.

Preporučujemo