Sofija Milošević je neko ko na našim prostorima važi za jednu od najljepših poznatih dama. Tokom svog boravka u Crnoj Gori, Sofija Milošević je prevarena uprkos dobroj namjeri i neznanju o mogućim posljedicama. Savremeni način života doveo je do zanimanja za koje se nekada smatralo da su nemoguće, uključujući i poziciju „ličnog kupca“. Zbog pomahnitalog tempa svakodnevnog života, pojedinci više nemaju vremena za kupovinu za sebe.

Ovdje na scenu stupa lični asistent za kupovinu, koji pomaže klijentima u organizaciji garderobe i kupovini, s krajnjim ciljem da ih izdvoji od ostalih. Priroda je Sofiji Milošević podarila neviđenu lepotu. Iako ima veliku strast prema modi, čini se da oslanjanje na druge za svoje potrebe za kupovinom nije bio mudar izbor, kao što je otkrila nakon što su mediji kružili. Lokalni portali prenose da je supruga Luke Jovića naišla na značajne poteškoće u Crnoj Gori.

Tvrdilo se da je ličnom kupcu povjerila odgovornost za kupovinu skupog sata, ali se umjesto toga našla bez sata i svog novca. Osoba kojoj je dodijeljen zadatak, mlada žena, navodno je isključila telefon i prekinula svaku komunikaciju. Nažalost, Sofija nije bila jedina žrtva postupaka ove prevarantske osobe. Manekenka je donijela svjesnu odluku da se uzdrži od bilo kakvog oglašavanja tokom ovog događaja.

Ova odluka za nju nije rezultirala značajnijim problemima. Umesto toga, odlučila se da uživa u veselju zajedno sa svoja dva sina, Alekseja i Teodora, dok pravi društvo Davidu, Lukinom sinu iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević. Iako manekenka tek treba da se zavetuje na večnu odanost svom drugom značajnom drugom, ona je otkrila da planiraju da se venčaju na leto 2024. Osim toga, progovorila je o svom odnosu sa svojom svekrvom, koja joj je ranije izrazila ljubav. i divljenje prema modelu koji je njen sin izabrao za partnera.

Preporučujemo