Najčešće je prepoznaju kao lice našeg eurovizijskog prijenosa. Njezina obiteljska povijest i tradicija čine je ponosnom jer je odrasla u istom kraju gdje su snimani filmovi i legendarni “Bolji život”. Njezin današnji život premašuje očekivanja koja je imala kao djevojčica. Nakon što je radila kao stjuardesa, s vremenom je došla do televizije gdje je postala poznato ime, upoznala svoju kumu, prvog i drugog muža. Trenutno je voditeljica Odjela za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS-a i izražava zadovoljstvo poslom i ljubavlju prema ljudima. Zanimljivo, moja majka, ja i moj sin Aleksa smo svi kršteni u našoj obiteljskoj kući na istom mjestu. Slaganje naših obiteljskih slika daje nam osjećaj mira znajući da naša obitelj ima bogatu povijest i tradiciju.

Dok sam odrastala, odgajana sam u kućanstvu s jakim osjećajem jedinstva, unatoč tome što sam jedinac. Moji roditelji, Dušan i Snežana, bili su profesionalci u svojim oblastima veterine i psihologije. Usadili su mi vrijednost dijeljenja i velikodušnosti, što dokazuje majčino inzistiranje da ponudim čokoladu svim članovima naše obitelji prije nego što sebi ugodim. Moj imenjak je nitko drugi nego moj otac Dušan, koji se dogovorio s mojom majkom da će on djetetu dati ime ako bude djevojčica, a moja majka ako bude dječak. Iako su obojica iz Beograda, mnogi me pogrešno misle da sam Crnogorac. Tata je rođen na Kosančićevom vencu, a mama na Kopitarovom brdu. A naše korijene generacijama vučemo iz ovog kraja, o čemu svjedoči monogram koji je nacrtan u našoj obiteljskoj kući.

Za vrijeme moje osnovne škole slavili smo 29. studenoga i Prvi svibanj. Dok su moji prijatelji posjećivali rodbinu izvan grada, ja sam ostao u Beogradu. U to sam vrijeme žudio za vezom s prirodom, ali nedostajali su nam članovi obitelji koji žive izvan urbanog područja. Zbog toga su moji roditelji odlučili da sagrade vikendicu u Banji Vrujki. Kao dijete imao sam težnju da postanem kardiokirurg iz razloga koji mi sada nisu jasni. Retrospektivno, mislim da me više privlačila ideja da budem balerina, kao i većinu mladih djevojaka.

Kao stjuardesa, morate paziti da ne razočarate novčanika, a najgori prekršaj koji možete počiniti je poderane čarape. Iako se sama nikada nisam bavila ovom profesijom, svoje vatreno krštenje desilo se na natjecanju za Euroviziju u Istanbulu 2004. godine. Iako sam bila precizna i točna, borila sam se da zaokupim pažnju publike. Kako je vrijeme prolazilo i njena iskustva se skupljala, Duškin pristup je evoluirao. Trenutno sudjelujete u razgovoru s njom, a ona će govoriti s istom razinom iskrenosti i iskrenosti koju bi koristila u svom privatnom životu.

Preporučujemo