Lea, kći Jasne Milenković Jami, često se opisuje kao mamina dvojnica. Procvjetala je u zadivljujuću mladu ženu koja vješto govori četiri jezika i briljirala je na studiju međunarodne diplomacije. Unatoč njezinim uspjesima, još uvijek ima mnogo pojedinaca koji sumnjaju u identitet partnera Jasne Milenković Jami, sa kojim je dobila  kćer prije nego što ju je odlučila sama odgajati.

Odluka da je odgajam sama bila je odluka na koju sam neizmjerno ponosna. Žene općenito ne shvaćaju uvijek razmjere svoje snage i hrabrosti sve dok se ne suoče s nedaćama. Za Leu je to putovanje bilo izazovno. Morala je neumorno raditi kako bi svladala prepreke koje su joj se postavljale, i morala je raditi još više od druge djece.

Međutim, veliko mi je zadovoljstvo što sam joj usadila otpornost i naučila je da je život stalna borba s kojom se mora suočiti izravno. Kao rezultat toga, Lea je bila izvrsna u studiju, bila je najbolja učenica u svojoj generaciji u srednjoj školi, tečno govori četiri jezika i trenutno studira međunarodnu diplomaciju. To su osjećaji koje je pjevačica podijelila u jednom intervjuu.

Prema nekim informacijama, partner Jasne Milenković Jami i otac njenog djeteta već je bio poznato lice javnosti. Predrag Peđa Ranković, frizer u usponu, bio je duboko zaljubljen u Jami. Njih dvoje su bili nadomak vjenčanja, no pjevačica je na kraju otkazala svadbu i razišla se s Rankovićem. Nikada se nije saznalo koji je bio razlog za  to kao ni da li je Lea uopšte u kontaktu sa svojim tatom. Poslije je pjevačica jedva išta spominjala o ocu svoje kćeri.

Preporučujemo