Na Tjednu mode u Moskvi u središtu pozornosti bila je talijanska glumica Ornella Muti, koja je uveličala događaj kako bi iskazala podršku svojoj kćeri. Vrijedi spomenuti da slavna glumica, koja će 9. ožujka proslaviti 69. rođendan, djeluje izrazito mladoliko. Ona se dosta dugo nije pojavljivala u javnosti i sve je obradovala svojim dolaskom. 

 

Ornela je od početka karijere uspjela zadržati neodoljivu privlačnost i karizmu, čime je stekla reputaciju jedne od najzanosnijih glumica. Njezine očaravajuće prozirne plave oči uvijek su joj otvarale vrata, bez napora osvajajući muška srca. Međutim, kad bi jednom stupila u vezu s njima, često bi se našla zapuštena. Unatoč tome što posjeduje sve kvalitete koje čovjek može poželjeti, kružile su glasine da nije opravdala strastvena očekivanja u spavaćoj sobi, zbog čega su muškarci brzo izgubili interes. Tijekom snimanja imala je zadovoljstvo ukrstiti puteve s nevjerojatno atraktivnim i omiljenim glumcem Alesijom Oranom. Njihov prvi susret prerastao je u pravo prijateljstvo, iako je njoj trebalo neko vrijeme da podlegne njegovom neosporivom šarmu. Na kraju su se razvili u najzadivljujući par u cijeloj Italiji, što je kulminiralo sretnim brakom. Nažalost, njihova nekada blažena zajednica naglo je prekinuta nakon samo šest godina. Brzo se pojavila kao sjajna figura unutar talijanske više klase, privukla je značajnu pozornost u tisku zbog svog privatnog života bogatog događajima. Javnost je posebno zaokupila njezinim mnoštvom veza s redateljima, glumcima, pa čak i šminkerima. Mediji su kružili izvještaji da se tijekom snimanja filma upustila u romantičnu vezu s redateljem Markom Fererijem, no ta je tvrdnja bila potpuno lažna. U stvarnosti je njihova veza procvjetala tek dugo nakon što su novinari počeli nagađati o njihovoj vezi.

 

Tijekom vrhunca svog slavnog statusa raskinula je vezu s Fererijem i brzopleto naišla na Federica Facinettija koji ju je obasipao darovima i raznim iskazima ljubavi. Njihova je romansa procvjetala, što ih je navelo da krenu na bračno putovanje. Zajedno su u svoj život dočekali dvoje djece – sina Andrea i kćer Karolinu. Nakon što je Facineti preuzeo ulogu njezinog menadžera, par je naišao na sve veće poteškoće zbog njegove nestašne naravi i sklonosti nevjeri. Navodno je, kako u intimnim susretima tako iu razgovoru, iskazivao nezadovoljstvo mlitavom naravi svoje supruge. Nadalje, njegova upletenost u sumnjive poslove potaknula je suprugu da pokrene brakorazvodnu parnicu. U ne tako davnoj prošlosti dogodio se zapažen incident s njom u kojem je dospjela na naslovnice zbog optužbi za utaju poreza. Godine 2015. suočila se s izborom između osam mjeseci zatvora ili pozamašne novčane kazne od 30.000 eura jer je odbila nastupiti na koncertu kako bi prisustvovala večeri s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Samo godinu dana kasnije poduzela je korake kako bi stekla rusko državljanstvo predavši potrebne papire.

 

Publika je nakon gledanja njezinih filmova često ostavljala oprečne emocije. Spoj djetinje “nevinosti” i intenzivne senzualnosti istovremeno je oduševio i zbunio gledatelje. Ornella Muti, poznata talijanska glumica, rođena je u Rimu 9. ožujka 1955. pod rođenim imenom Francesca Romana Rivelli. Tragedija je pogodila njezinu obitelj kada je imala samo deset godina, jer se smrt njezina oca dogodila pod zagonetnim okolnostima, prenosi 24.sata.hr. U dobi od 15 godina prvi put se pojavila u velikom filmu pod nazivom “La moglie più bella”. Zanimljivo, na audiciji za glavnu ulogu bila je njezina starija sestra Klaudia, a Ornela ju je, pomalo nevoljko, pratila na casting. No, igrom sudbine, Ornelu je sama “otela” prilika. Veliki producenti brzo su primijetili njezinu zadivljujuću ljepotu i besprijekorne proporcije, pomaknuvši je od “obične” djevojke do zanosne filmske dive koja je svojim izgledom od kojeg zastaje dah kompenzirala nedostatak iskustva.

Preporučujemo