Milena Popović i Igor Jurić već duže vreme uživaju u skladnom romantičnom partnerstvu. Kada je javnost saznala za njihovu vezu uslijedio je niz napada i uvreda iako za ot nije postojao niejdan razlog.  Tokom nedavnog gostovanja ujednoj  emisiji, Milena se neustrašivo osvrnula na česte salve omalovažavajućih opaski na koje nailazi, ističući svoje odbijanje da se povinuje društvenim očekivanjima. “Više me ne zanimaju takva mišljenja. Svesno sam odlučila da živim u skladu sa svojim uverenjima”, izjavila je Milena. Priznala je postojanje okolnosti koje su van naše kontrole ili promene. Međutim, istakla je i značaj razgovora o sreći, čvrsto navodeći da vrijednost jednog dana ispunjenog radošću nadmašuje vrijednost cijelog života prožetog strahom.

Milena Popović je u intervjuu  podelila svoje jedinstveno viđenje Igora, ističući njegove izuzetne kvalitete po kojima se izdvaja od drugih muškaraca. Kako je njihov odnos vremenom evoluirao, Milena je počela da ceni duboku vezu koju deli sa Igorom, diveći se njegovoj hrabrosti i hrabrosti koja nadmašuje one mnogih drugih muškaraca. Nakon godina zajedničkog života, njihova veza je postala jača, što je dovelo do toga da Milena njihovu vezu opisuje kao ozbiljnu. Izražava svoju sreću i zahvalnost što je upoznala Igora, jer on ne samo da je popunio prazninu u njenom srcu već i u srcu njenog sina Bogdana.
Javnost je očarana Milenom Popović, a svaka objava koju podeli na društvenim mrežama dobija značajnu pažnju. Nedavna objava na njenom Instagram profilu izazvala je radoznalost mnogih, jer jučer nije viđena sa svojim romantičnim partnerom. Život Milene Popović tema je interesovanja na portalu svet. Igor Jurić juče je posetio Novi Pazar i sklopio ugovor o saradnji sa Univerzitetom. U međuvremenu, Milena je Međunarodni dan žena provela sama, o čemu svedoči i fotografija koju je objavila. Pored toga, izazvala je interesovanje javnosti i podelivši video sa svog putovanja uz Bajaginu pesmu “442 do Beograda”.

Igor Jurić biografija:

Rođen u Beogradu, Srbija 1971. godine, Igor Jurić je renomirani aktivista i osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, organizacije posvećene zaštiti dece od opasnosti nasilja i maltretiranja. Igor Jurić je stekao široko priznanje za svoju nepokolebljivu posvećenost borbi protiv zlostavljanja i nestanaka djece. Njegovo putovanje počelo je nakon srceparajućeg nestanka njegove petnaestogodišnje kćerke Tijane 2014. godine. Kao odgovor na ovaj poražavajući događaj, Igor Jurić je krenuo u opsežnu medijsku kampanju i neumorno radio na podizanju svijesti javnosti o problemu nestale djece. Istovremeno je osnovao Fondaciju “Tijana Jurić” koja ima za cilj pružanje pomoći porodicama pogođenim nestancima i žrtvama nasilja. Fondacija aktivno podržava unapređenje zakonske regulative koja se odnosi na zaštitu djece, a istovremeno nastoji povećati svijest javnosti o različitim rizicima sa kojima se djeca suočavaju u današnjem društvu. Osim toga, prioritet daju edukaciji djece o temama kao što su sigurnost na internetu i druge mjere usmjerene na sprječavanje nasilja i zlostavljanja.

 

Igor Jurić se pojavio kao zagovornik roditelja koji su doživjeli gubitak djece ili su se suočili sa sličnim izazovnim okolnostima. Njegova hrabra bitka, nepokolebljiva odlučnost i nepokolebljiva posvećenost izazvali su ogromnu pažnju i podršku javnosti. Kroz napore Fondacije, koji uključuju organizaciju događaja, pojavljivanje u medijima i uključivanje u inicijative na društvenim mrežama, Igor Jurić dosljedno potiče društvenu transformaciju i podiže svijest o zaštiti djece. Neumorni napori Igora Jurića na polju zaštite djece i borbe protiv nasilja donijeli su mu brojna priznanja i počasti. Njegova nepokolebljiva posvećenost i hrabrost služe kao izvor inspiracije mnogima, a njegov stalni rad nastavlja da ima značajan uticaj na unapređenje bezbednosti i dobrobiti dece ne samo u Srbiji već i van njenih granica. Njegova lična borba prerasla je u snažan simbol za traženje pravde, sigurnosti i zaštite najugroženijih članova društva. Izvanredan doprinos Igora Jurića u oblasti dječije zaštite i borbe protiv nasilja donio mu je više nagrada i priznanja.

Preporučujemo