Ana Nikolić je pjevačica koja ima jako turbulentan život o kojem mediji stalno pišu. Pjevačica Ana Nikolić nedavno je podijelila dirljiv video u kojem je otkrila da je njena kćerka trenutno pod nadzorom oca. Borba oko starateljstva između pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste nedavno je postala glavna tema. Previranja koja su u tijeku oko spora oko skrbništva ne pokazuju znakove jenjavanja, osobito nakon što je pjevač javno objavio njihovu privatnu prepisku. Iz tih poruka vidljivo je da je reper inzistirao da njihovu kćer Taru viđaju isključivo u krugu Centra za socijalni rad.

 

Unatoč njihovoj svađi, Ana Nikolić nastavlja se aktivno promovirati putem svojih društvenih mreža, dok se Đurić, s druge strane, odlučio ne oglašavati te je trenutke kvalitetnog druženja s njihovom kćeri Tarom podijelio na svojim platformama. U iskrenom govoru i dirljivom videu koji je podijelila na svom Instagram storyju, pjevačica je izrazila svoju nepokolebljivu odlučnost da žestoko zaštiti svoju voljenu kćer Taru. Također je izrazila svoju duboku čežnju za svojom kćeri, naglašavajući ogromnu prazninu koju je stvorila njezina odsutnost. Ana se oglasila na društvenim mrežama kako bi podijelila dirljiv video, uhvativši nježan trenutak između nje i njezine kćeri. U videu se prisjetila kako je prije nekoliko godina za 8. ožujka od Tare dobila zaista dragocjen dar – cvijet koji pjevačica njeguje i dan danas. Moja majka upravo će izložiti ljubičicu koju sam brižno čuvala u knjizi, a koju je ove godine poklonila moja voljena Tararira. Postoji li nešto na cijelom ovom svijetu što je izvrsnije i superiornije od tebe? Oh, moja kraljice! Gle, u vodi plovi ljubičica… Ah, da, baš je to bilo prošle godine kad si mi poklonio sličan znak ljubavi. Ana otvoreno izražava svoju čežnju za Tarom i izazove s kojima se suočava kada je odvojena od svog djeteta, posebno na današnji dan. Naime, nedavno je na svom profilu na društvenim mrežama objavila iskrenu fotografiju posvećenu svim majkama. Pjevačica je naišla na citat koji je izrazio osjećaj praznine kuće unatoč tome što su svi bili prisutni, naglašavajući odsutnost majke.

 

Ana je tijekom svog života bila u vezi s raznim muškarcima. Jedan od njih bio je i Miša Radulović, poznat i kao Miša Banana, kojeg je smatrala ljubavlju svog života. Bila je u vezama i sa švicarskim poduzetnikom Daliborom Matićem te berlinskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem. Ana je 2010. godine počela hodati s Draganom Tomovićem, crnogorskim građevinskim investitorom i arhitektom koji je od nje stariji deset godina. Iako su se zaručili, njihova je veza prekinuta 2012. Još jedan s kojim je Ana bila u vezi je Slaven Kantar, direktor srpske podružnice kanadske tvrtke “Midland Resurs Holding”. U kolovozu 2013. Ana se suočila s napadom Mande Popović, djevojke albanskog poduzetnika Ćazima Osmanija, zbog sumnje u ljubavnu vezu. To je dodatno potvrdila i objava SMS poruka između Ane i Ćazima. Ana je 2014. hodala s bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Ana se 28. srpnja 2016. u tajnosti vjenčala s glazbenikom Stefanom Đurićem Rastom s kojim je surađivala na albumu “Labilna”. Njihova veza rezultirala je rođenjem kćeri Tare u kolovozu 2017. godine.

Nedugo nakon toga Ana i Rasta su donijeli odluku da raskinu brak, ali je pjevačica odlučila da to ostane u tajnosti. Ana je nakon trudnoće vodila bitku s debljanjem. Nažalost, dobila je mnoštvo kritika na račun svog fizičkog izgleda, a u njezinu obranu stali su tek rijetki kolege iz javnosti. Ipak, odlučna u namjeri da vrati svoju vitku liniju, povukla se iz javnosti, prilagodila prehranu i posvetila se vježbanju. Njezin se naporan rad isplatio, omogućivši joj da se trijumfalno vrati na scenu 2020. Tijekom te godine tabloidima su kružile glasine prema kojima je Ana bila u romantičnoj vezi s crnogorskim biznismenom Boškom s Cetinja. Međutim, pjevačica je odlučila ne komentirati niti potvrditi ova nagađanja.

Preporučujemo