Tijekom blagdana Duško Tošić, nogometni menadžer poznat po tome što na društvenim mrežama dijeli novosti o svojim aktivnostima i boravištu, proslavio je Božić u Srbiji. Kao i obično, na društvenim mrežama otkrio je gdje se nalazi, otkrivši da je dane uoči Božića proveo u rodnom Orlovatu. Osim toga, fotografija koju je podijelio pružila je uvid u društvo u kojem je uživao u to vrijeme. Vidljivo je da mu Jelena nije pravila društvo.

 

Suprotno očekivanjima svih od njegovog izbivanja iz Srbije, praznike odlučio proslaviti u svojoj državi. Duško Tošić držao se tradicije i Božić je proveo u Srbiji, iskoristivši priliku da se oglasi putem društvenih mreža. Uoči Božića Tošić se radosno oglasio otkrivši kako planira predstojeće blagdane provesti u lijepom društvu. Atina i Nika željno su iščekivale druženje s ocem, au šarmantnom gradiću Zrenjainu, smještenom uz rijeku Tamiš, pridružila im se i simpatična Tošićeva rođaka, kćerka Katarine Prodanov. Ne samo da su proslavili  rođendan u ovoj posebnoj prigodi, već sa sigurnošću možemo tvrditi da se veselje nastavilo tijekom Badnje večeri i Božića.

 

. Međutim, on posjeduje smisao za održavanje osjećaja privatnosti kada je u pitanju njegova zajednica s Jelenom i veza koju dijeli sa svojim kćerima. Ove godine, u povodu pravoslavnog Božića, navršilo se točno dvije godine od nesretnog događaja koji je najsvečaniji kršćanski blagdan pokvario obiteljskim nasiljem bivših supružnika. Naime, kako je ranije objavio “Informer”, i obitelji Jelenina i Duškova bile su na božićnoj gozbi u svojoj rezidenciji na Dedinju, koja je neočekivano prerasla u žestoku svađu bračnog para, koja je rezultirala potpunim kaosom. Prema svjedočenju Jelene Karleuše nadležnima, nogometaš je prvo pribjegao pljuvanju, nakon čega je ubrzo uslijedilo fizičko nasrtanje.

Nakon nekoliko mjeseci Jelena se oglasila i izjavila kako se Duško Tošić više ne smatra članom obitelji. To je dovelo do brojnih nagađanja o stanju njihovog braka. Nedavno je Jelena otkrila da se još nije službeno razvela od supruga, ali o detaljima ne želi govoriti iz pravnih razloga. Unatoč svemu, sada je očito da je par odlučio ostati zajedno, a javnost se nada da će ipak doći do pomirenja.  Šta god da se desi među njima jasno je da su im oboma roditeljske dužnosti na prvom mjestu.

Preporučujemo