Iako su u braku dužem od dvadeset godina, Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić nikada nisu ozvaničili svoju zajednicu u Božjim očima. Unatoč tome, Cakana je ostala odana i izuzetna supruga. Njihovi planovi da se konačno vjenčaju u crkvi poremećeni su kada je Cakaninu obitelj pogodila tragedija zbog koje su morali odgoditi ceremoniju.

Unatoč tome što sam se udala prije dva desetljeća, nisam pripadnik nijedne crkve i jednostavno tako stoje stvari. Priča o kojoj je riječ kruži od 2010. godine i izvučena je iz konteksta. Prvotno je to trebalo biti veselo slavlje vjenčanja, ali nažalost, niz srceparajućih tragedija dogodio se unutar moje obitelji. Prvo je umrla moja nećakinja, a zatim i brat. Ovi nepredvidivi događaji bili su nevjerojatno uznemirujući i kao rezultat toga bili smo prisiljeni otkazati vjenčanje. Tijekom nedavnog intervjua objasnila sam situaciju i naglasila da je ova priča iskrivljena i pogrešno shvaćena.

Ideja o vjenčanju u Gračanici s obitelji trebala je biti ugodna priča, ali pomisao na to bila je previše opterećujuća da bi se uopće razmišljalo o tome. Nažalost, u tom razdoblju mnogi moji najmiliji su odlazili. Iako je moja kuma prethodne godine predložila da se vjenčamo, nepredviđeni događaji – iako ne nužno tragični – nastavljaju se događati. Zbog toga smo odgodili vjenčanje. Ipak, izvjesno je da će se to uskoro dogoditi, jer je pjevačica otkrila svoje planove. Ona i njen suprug svakako namjeravaju obaviti i crkveno vjenčanje.

Da ponovimo, pjevačica iz prethodnog braka ima dijete po imenu Maja, dok Nebojša ima tri kćeri koje se zovu Marija, Ana i Nina, a sve one zauzimaju značajno mjesto u njihovim životima.

Preporučujemo