Privatni životi roditelja Novaka Đokovića, Srđana i Dijane, inače se drže u tajnosti, pa mnoge zanimaju njihovi romantični počeci. Ipak, detalji o njihovom udvaranju ostaju rijetki jer Srđan i Dijana radije bi tako i ostanu. Međutim obzirom da je njihov  sin najbolji teniser svih vremena to i nije lako.

Tijekom priprema za instruktoricu skijanja, Dijana, inače rodom iz Žagara, na skijanju na padinama Kopaonika susrela je Srđana Đokovića iz Kosovske Mitrovice. Nakon sedmomjesečnog udvaranja 1986., par je odlučio ući u  zajednicu i vjenčati se. Prekrasne fotografije koje je Dijana podijelila s Marinom Rajević Savić omogućile su nam da bacimo pogled na odijevanje para tijekom njihovog posebnog dana, dok su gostovali u emisiji Dok anđeli spavaju.

Tijekom ceremonije vjenčanja, mladoženja je nosio crno odijelo u kombinaciji s bijelim karanfilom zakačenim na reveru. Dijana se pak odlučila za skromnu, ali elegantnu bijelu vjenčanicu. Haljina je bila ukrašena ljupkim biserima, a kosu je za posebnu prigodu elegantno skupila u punđu. U rukama je držala i mali bidermajer.

Gospođa Đoković ispričala je da mu je u vrijeme dok joj je sadašnji suprug bio dečko priopćila svoju odluku da zadrži dijete i oslobodila ga svih obaveza, kad je saznala da je u drugom stanju . Izrazila je želju da nosi dijete do kraja, dok je partneru dopustila da sam donese odluku. Gospođa Đoković objasnila je da je za nju bilo neodoljivo odlučiti se za dugotrajnu vezu nakon samo nekoliko mjeseci veze. Srđan ima nekoliko svojih igrica, a često mi postavlja hipotetsko pitanje: “Što bi bilo da te nisam oženio? Bi li mi dopustila da se viđam s Novakom?” Na to sam se nasmiješila i rekla: “Tko kaže da bih  bio Novak? Moguće je da bi se zvao sasvim drugačije.”

Preporučujemo