Objava nove gotovo četrdeset godina mlađe partnerice Lazara Ristovskog izazvala je veliku buru u javnosti. Vijest je potvrdio i sam glumac, a nedugo nakon toga je otkriveno da se njegova djevojka preselila u njegovu kuću u “Beogradu na vodi”, gdje trenutno uživaju u  zajedničkom životu. Prema riječima susjeda Lazara Ristovskog, Lazar i Anica vode život ispunjen ljubavlju. Oni potvrđuju da Anica, Lazarova nova partnerica, zrači srećom i zadovoljstvom.

Jedan od glumčevih komšija je razgovarao  sa novinarima.  Neosporno je da unatoč godinama izgleda sjajno, no upitno je treba li hodati s nekom puno mlađom ili ne. Iako ga neću osuđivati ​​zbog toga, razlika u godinama je značajna. Teško je zamisliti što njezini roditelji misle o toj situaciji. Nedavno je jedna prodavačica iz kraja otkrila medijima da je djevojka Lazara Ristovskog razlog mladolikog i osvježenog izgleda poznatog glumca.

Čini se da je uvijek u žurbi, a ja ne bih mogao prepoznati njegovu družicu da je ne vidim s njim. Međutim, njegovo ponašanje smatram neimpresivnim. Čini se da Danica više nije prisutna u ovom kraju, vjerojatno se  preselila nakon razvoda. Iako je muškarac samodostatan, nitko nije očekivao da će biti u vezi s nekom puno mlađom.

Ipak, to je njegova osobna stvar. Prema riječima susjeda koji je razgovarao s “Blicem”, mnogi su mu zavidni. Iako proživljava težak životni period, bivša supruga Lazara Ristovskog nije sama, već ima ogromnu podršku kolega i prijatelja. Sam Lazar se ne obazire na mišljenja drugih a ni Anica a kako se čini po kometarima na društvenim mrežama njihovu ljubav podržava i Aničina majka.

Preporučujemo