Ona je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji. Maja Nikolić, poznata po svojoj ljepoti i vještini prezentacije, već je dugi niz godina u blaženom braku. Njezina supruga Aleksandra uspješna je poduzetnica koja joj je pružila sigurno utočište. U braku su 22 godine i roditelji su troje divne djece, Tee, Tije i Darka.

Maja je njihovu godišnjicu obilježila sentimentalnom objavom na Instagramu. Objava sadrži njenu sliku uz svog partnera, uz broj 21. Naslov jednostavno kaže: “Samo smo ti i ja, ljubavi moja, i svemir koji smo izgradili. Ništa drugo nije važno. Sretna nam godišnjica”. Profil jednog od najizdržljivijih i najpostojanijih parova u javnosti cijeli je dan zatrpan pohvalama. Prijatelji su uputili svoje čestitke i želje, izražavajući svoje divljenje frazama poput “Ti si nevjerojatna! Neka tvoja sreća traje zauvijek!” Iako Aleksandar Nikolić nije od onih koji traže pozornost javnosti i radije šuti, iznimka je suprugino spominjanje njega ili objava fotografije. Prigoda njihove godišnjice braka pružila joj je savršenu priliku za to.

Davne 1998. putevi su im se slučajno ukrstili u avionu koji je išao prema Ateni. Maja će kasnije reći da ih je na tom letu kao da je spojila sudbina. Iako je sudbina odigrala malu ulogu, njihova nepokolebljiva predanost držala ih je zajedno dvadeset i pet godina od tog  dana. Trgovina “Foto Toni” bila je u vlasništvu Aleksandra, koji se od 2006. godine također bavi poslovnim savjetovanjem, stoji u njegovoj biografiji. U posljednje vrijeme Maja gostuje na TV N1. Tijekom intervjua o svom je suprugu govorila na sljedeći način:


Moj zaštitnik u 21. stoljeću nedvojbeno je Aleksandar. Naša veza je neraskidiva i dijelimo zajedničku želju za srećom i uspjehom. Nikad me ne sputava; umjesto toga, on me podupire kao dašak vjetra u moja leđa. Aleksandar je jedinstven tip muškarca, a ja nastojim biti žena koja oponaša njegovu nepokolebljivu podršku i ohrabrenje.

Preporučujemo