Svi znaju za vest da je Nikolija Jovanović nedavno napunila 34 godine. Nikolija, istaknuta hip-hop umetnica, nedavno je obavestila svoje pratioce na Instagramu da je napunila godinu dana starija. Ova objava izazvala je niz komentara na društvenim mrežama.

Novine su objavile da je Nikolija, ćerka Vesne Zmijanac i nevenčanog partnera muzičara Relje Popovića, istog dana proslavila 34. rođendan. Nikoliji su rođendanske čestitke čestitali obožavaoci, ali i brojni prijatelji koje je stekla tokom godina, kako u Beogradu tako i u Atini, gde je studirala. Pored toga, na kućnu adresu je dobila i nekoliko poklona, ​​od kojih je jedan posebno vredan pažnje. Pevačica je to smatrala posebnom prilikom i proslavila je slikanjem i objavljivanjem na svom Instastoryju.

Dodala je natpis pri dnu fotografije, izražavajući zahvalnost svom omiljenom saradniku i najboljem prijatelju Stefanu Orliću, koji je nekada radio kao modni urednik u magazinu “Story”. Nikolija i Stefan su nekoliko godina dali značajan doprinos modnim trendovima na domaćoj muzičkoj sceni. Međutim, Stefan je na kraju odlučio da se preseli u Ameriku i tamo nastavi svoj rad.

Tako je neočekivani gest torte imao još veći značaj i privlačnost. Izrazivši zahvalnost, Nikolija je bila preplavljena izlivom dobrih želja. Ona je napisala: “Iskreno se zahvaljujem svima koji su poslali svoje želje i mom najboljem prijatelju Stefanu Orliću na neverovatnoj torti.” Nikolija je nesumnjivo ostala zatečena žurkom iznenađenja, koju su priredile njene ćerke Hana i Rea, kao i njen suprug Relja. Mnoge zanima šta je poznata pjevačica dobila od svog izabranika Relje, ali ona nije to podijelila s javnošću, a ni on.

Preporučujemo