Nakon 15 godina mirnog suživota, proslavljeni voditelj i član benda “Beogradski sindikat” razišao se sa suprugom. Neke ljubavne priče ipak nemaju sretan kraj, pa tako ni njihova. Ognjen Janković je otkrio blaženstvo sa nadolazećom glumicom Milenom Radulović. Međutim, ostaje nepoznato gdje se nalazi Bojana Janković.

Prema pisanju medija, brak između para je raskinut u maju, tako što je Ognjen napustio porodični stan. Uprkos njihovoj razdvojenosti, on i dalje održava kontakt sa svojom bivšom suprugom i provodi vrijeme s njihovom djecom, održavajući s njima porodične odnose. Prema rečima Ognjena, njihova ljubav je bila slična zapletu iz filma. “To je bila sudbina”, ispričao je. “Upoznao nas je moj dragi prijatelj Milan, koji nažalost više nije s nama.
Bilo je to u njegovom baru i on je insistirao da se nađemo, kao da je znao da ćemo se zaljubiti jedno u drugo. Njegova smrt je dodala određeni filmski kvalitet naša priča.” U međuvremenu, Bojana Janković, ranije poznata kao Nikolić, nikada nije otvoreno pričala o svom ličnom životu. U današnje vrijeme posvećuje se dvoje djece, Iskri i Zoji.
Obožavatelji njenog rada bit će oduševljeni saznanjem da će se ona vratiti na male ekrane 2021. godine, na televiziji “K1”. Bojana drži stroge granice kada je u pitanju razgovor o svom privatnom životu. Međutim, njena veza sa sestrom Ivanom, koja je nastala tokom zajedničkog vođenja „Sitija” kada su se prezivali Nikolić, i dalje je jednako jaka. Bojanine objave na Instagramu često prikazuju bliski odnos između njihove djece, koja su također blisko povezana. Oni su izbjegavali pričati o tome u javnosti.
Preporučujemo