Petar Strugar i Nina Nešković u romantičnoj su vezi već nekoliko meseci. U početku je par svoju romantičnu vezu skrivao od svih, posebno od medija. Uprkos konačnom otkrivanju njihove ljubavi u javnosti, ostali su šutljivi o aferi i odbili su da priznaju bilo kakve glasine.

Ipak, kad god su fotografije para osvanule na raznim portalima, odmah su se spominjali kao zaljubljeni par, iako nikada nisu potvrdili svoju vezu. Međutim, sada je stiglo i zvanično priznanje da su Petar Strugar i Nina Nešković zaljubljeni i da imaju zdrav odnos izgrađen na međusobnom poštovanju i poverenju. Dokaz tome je fotografija koja je nedavno objavljena na Instagram profilu dramske umjetnice.

Čestitka koju je napisao bio je u čast rođendana njegove izabranice. Slika na kojoj par leži na travi, a Nina mu se ugnijezdila u naručju, popraćena je riječima: „Srećan rođendan Nana! Neka si uvijek radosna i zadovoljna. Staraću se. Nakon što je obećao Nini, Petar se zakleo da će je čuvati i brinuti o njoj.

Samo će vreme pokazati da li će ispuniti svoju posvećenost i oženiti je kao što je to učinio sa svojom prethodnom suprugom Ivanom Nikolić, što će rezultirati rođenjem dvoje dece. Hoće li dobiti još jedno dijete i naslijediti treće, pokazaće vrijeme. Prisjećanja radi, glumac je bio u vezi sa poznatom pjevačicom Milicom Todorović i svi su mislili da su se duše srele. Međutim, kroz izvjesno vrijeme, njih dvoje su prekinuli svoj emotivni odnos, a Petar je odmah ušao u drugi, gdje je došlo i do braka.

Preporučujemo