Milica Isaković, poznata po umetničkom imenu Milica Milša, veoma je cenjena glumica srpskog pozorišta, filma i televizije. Pojavila se u raznim ulogama koje su ostavile veliki trag u njenoj karijeri. Njeni zapaženi nastupi u cenjenim emisijama kao što su “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago”, “Bela Lađa” doneli su joj slavu.

Pored toga, udata je za talentovanog glumca i scenariste Žarka Jokanovića. Sa nepunih deset godina, Milica je debitovala u filmskoj industriji. Još od malih nogu je znala čime želi da se bavi. Međutim, umjesto da nastavi s glumom, odlučila je nastaviti karijeru vrlo uspješnog modnog modela.

Tek nakon što je istražila razne druge akademske puteve, na kraju je odlučila slijediti svoju strast prema glumi. Ova odluka je označila ključni trenutak u njenom životu, jer je nastavila da glumi u hvaljenim predstavama, kultnim serijama i blockbuster filmovima. Bez sumnje, njen portret voljene Lare Simonović iz hit serije “Srećni ljudi” katapultirao ju je do ogromne popularnosti. Ipak, ostvarila je i značajne uloge u pozorištu, bioskopu i televiziji, osvojivši brojne prestižne nagrade, uključujući i jednu za izuzetnu režiju predstave “Pile”.

Milica Milša, poznata po svojoj izuzetnoj lepoti, ne samo da pleni publiku svojim glumačkim umećem, već nosi i cenjenu titulu najplaćenije glumice. Dugo se šuška da je njeno učešće u hvaljenoj seriji “Igra sudbine” donelo znatnu finansijsku dobit, obezbedivši joj poziciju među elitnim redovima srpskih glumaca i glumica koji imaju vrhunske plate. Prema pouzdanom izvoru, Milica Milša je nedavno sklopila ugovor koji joj daje 22 radna dana mesečno, od kojih svaki ima po 12 sati posvećenih snimanju.

U svijetu telenovela, renomirani glumci obično primaju dnevni honorar u rasponu od 200 do 450 eura za svoje nastupe na setu. Kao glavna glumica, Milica je prirodno imala pravo na najveću odštetu! Tokom protekle tri godine produkciji je posvetila izvanredna 23 mjeseca, što je rezultiralo impresivnom ukupnom zaradom od 227.000 eura.

Vredi napomenuti da je, uprkos ogromnoj popularnosti i velikoj potražnji, Milica uspela da napravi dužu pauzu. Ona je već dugi niz godina u srećnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, a ono što dodaje zanimljiv zaokret u njihovu vezu jeste činjenica da su sarađivali na seriji “Igra sudbine”.

Pre nego što su podelili svoj prvi poljubac, odluku o venčanju doneli su krajem avgusta 1999. godine. Od trenutka kada je upoznala scenariste, Milica je imala duboku intuiciju da joj je on savršen par. “Prvih mjesec dana našeg prijateljstva Žarko je bio kao pravi vitez u sjajnom oklopu. Njegov šarm, intelekt i duhovitost su me potpuno osvojili.

Stalno me obasipao ljubavlju i jasno davao do znanja koliko me obožava. Nije prošlo mnogo pre nego što su mi misli o njemu progutale um – podelila je Milica novinarima, prisećajući se njihove ljubavne priče. Čak i ne podijelivši poljubac, donijela sam odluku da se udam za njega, potpuno svjesna da sam na putu da se duboko zaljubim.

Najveća enigma u životu Milice Milše vrti se oko identiteta oca njenog sina. Tokom četvrte godine Akademije, Milica se našla u drugom stanju, ali je samo dva meseca nakon porođaja uspešno odbranila maturu na fakultetu. U intervjuu je izrazila zahvalnost za nepokolebljivu podršku svojih roditelja, koji su s ljubavlju brinuli o njenom sinu do njegove šeste godine.

Milica otvoreno grli svoju radost što je Žarko njenog sina prigrlio kao svog, ponosno tvrdeći da Antonije ima samo jednog pravog oca – njenog muža. Uprkos tome što na ekranu često prikazuje zadivljujuće zavodnice, ona insistira na tome da nikada u svom privatnom životu nije zavodila nikoga, niti je patila zbog veza sa muškarcima. Ona samouvjereno izjavljuje da je njen muž jedini muškarac koji ju je ikada uspio osvojiti. Najrazorniji događaj u životu Milice Milše bio je nesrećni gubitak roditelja.

Preporučujemo