Česte nesuglasice među kolegama uobičajena su pojava u muzičkoj industriji, posebno na estradi. Često ove svađe završe i na sudu gdje se putem advokata svađaju. Jedna takva svađa koja traje godinama je između Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Uprkos mnogim nagađanjima o uzroku sukoba, mogućnost rješenja ostaje neizvjesna. Vrijedi, međutim, spomenuti da su nekada ove dvije renomirana izvođačice bile u prijateljskim odnosima. To je vidljivo na fotografiji na kojoj su zajedno pjevale u prošlosti. Kružile su priče da Cece pokušava da uzdrma Draganinu poziciju najbolje pevačice.

Međutim, zvanična potvrda ili izjava u vezi sa ovim spekulacijama nije data. Na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a 2018. Dragana i Ceca su se slučajno srele i razmenile kratak razgovor. Dragana je Cecu srdačno pozdravila sa “dobro veče”, i zaigrano pitala da li se poznaju. Ceca je nonšalantno odgovorila sa “vi odlučite”, objašnjavajući da njihova veza može biti poznata ili nepoznata. Dragana je duhovito preuzela odgovornost za iniciranje pozdrava, a Ceci je prepustila da odluči da li će odgovoriti.

Susret je bio prijateljski i nije smetao Ceci. Dragana je tokom medijskog nastupa prokomentarisala dugogodišnji sukob i susret. Moje angažovanje sa Cecom i njenim kolegama seže u devedesete, vreme kada je moje neznanje još uvek preovladavalo. Ovaj period je bio obilježen mnoštvom izazova, zbog kojih sam se povukla i dugo ćutala. Nakon toga, primila sam telefonski poziv od Cece. Tokom našeg razgovora, ona je izrazila svoje divljenje mojoj drskosti kao koleginice i priznala da je zapanjena stepenom poštovanja koje sam dobila na televiziji, čak i više od nje same.

Moji postupci su otkrili moj pravi karakter i radnu etiku, vraćajući na kraju osjećaj normalnosti. Tokom godina, susrela sam se sa brojnim izazovima od pojedinaca povezanih s njom, koje svi dobro poznajemo i razumijemo pojedinosti njihovog ponašanja. Iako mi je to teška tema za otvaranje, ostala sam nepokolebljiva u svojoj tišini. Nakon mnogo godina, imale smo priliku da se ponovo okupimo i smatrala sam prikladnim da je uljudno da je  pozdravim.

Preporučujemo