Ljubav prema gastronomskim delicijama kod Viktora Živojinovića počela je još u mladosti, a u poznim godinama dovela je do borbe sa kilogramima. Međutim, na koncertu njegove snaje Aleksandre Prijović videlo se da je prevazišao te probleme. Lepa Brena, njegova majka i najveća podrška, u prošlosti je bila zabrinuta za njegov način života. Dok su im deca bila mala, Boba i Lepa Brena su često kuvali večeru, što je navika doprinela da Viktorova težina dostiže 163 kilograma. Pevač je jednom prilikom priznao da je bilo teško i da je zbog toga mnogo plakao. Ipak, doslednim vežbanjem i zdravom ishranom, Viktor Živojinović je postigao savršenu građu.

Otkako je izgubio 50 kilograma, dobio je mnogo komplimenata, ali vjeruje da još može napredovati. Viktor se dobro hrani, redovno vježba i povremeno pije alkohol, često u umjerenim količinama. Prije nekoliko godina to mu je bilo malo teže jer je još uvijek bio mlad i nestabilan. Međutim, on je od tada sazreo i sada ima jasan osećaj za svoje prioritete. U djetinjstvu je bio ljubazan prema svima, ali je sada postao odlučniji. Prijatelj porodice Živojinović primetio je kontrast na svojim Instagram slikama i lično. Njegovi dnevni obroci sada se sastoje samo od mesa i salate, a iz ishrane je eliminisao alkohol, sokove, slatkiše i testeninu.

Kao rezultat gubitka težine, njegova krvna slika se popravila, navodi izvor. Bez obzira na to, uprkos promenama u ishrani, Viktor je i dalje želeo da eliminiše tvrdokorne masne naslage, posebno oko srednjeg dela. Zbog toga je potražio privatnu kliniku gdje je podvrgnut estetskoj operaciji kako bi uklonio višak masnoće koji ga je mučio. Pomoću ove popularne alternative Viktor je uspeo da poboljša izgled svog tela i ukloni masne naslage sa određenih regiona. Prema pouzdanom izvoru, umiješanost hirurga u slučaj je bila minimalna i zahtijevala je samo manju korekciju. Međutim, izvor je napomenuo da da je pacijent kasnije zatražio liječenje sa značajnim povećanjem težine, operacija bi bila nesigurna i kirurg je ne bi shvatio tako olako.

Preporučujemo