Srđan Predojević je postao poznati voditelj a sa Jovanom Joksimovi je godinama činio dinamičan dvojac koji je pred male kerane privlačio veliki broj gledalaca. Njihovi profesionalni putevi su se razišli, a čini se i privatni, mada su bili kumovi. trenutno se nalazi u bračnoj sreći uz svoju suprugu Mirjanu. Međutim, ostaje veo tajne koji okružuje njegovu romantičnu povijest prije ove veze. Ipak, mediji su rasvijetlili jednu od njegovih prošlih veza, otkrivši da je bivša ljubav Srđana Predojevića bila nitko drugi do Iva Štrljić.

 

Unatoč tome što se radi o zaboravljenoj romansi, kruženje njihove jedine fotografije internetom ponovno je pobudilo zanimanje za ovaj par, pa su postali aktualna tema za rasprave.

Unatoč tome što od bivše partnerice Srđana Predojevića nikada nisu dobili potvrdu, nju i voditelja 2007. godine spojio je “Press”, što je rezultiralo velikim raspisivanjem njihove ljubavne veze. Nažalost, njihova je veza bila kratkog vijeka i na kraju je završila slomljenim srcem.

Kako prenose lokalni mediji, postoje izvještaji kako su uživali u divljoj noći u jednom beogradskom klubu. Nadalje, postoji stara fotografija njih dvoje koja sugerira da su bili zadovoljan par, dodajući vjerodostojnost neispričanoj ljubavnoj priči.

Nažalost, njihova je veza naglo prekinuta nakon samo mjesec dana, a šuškalo se da je prekid bio manje nego prijateljski.

Iva trenutno proživljava golemu bol, srce joj se razbilo u komadiće. Srđan je u kratkom vremenu razotkrio jednu drugu, nedvojbeno autentičnu stranu sebe. U početku je portretirao romantičnu i pažljivu osobu, stalno joj se obraćao, slao poruke i obasipao je nježnošću. Ovu informaciju otkrila je osoba od povjerenja bliska glumici, prenosi “Press”.

Biografija:

Rođen 17. srpnja 1971. u Kragujevcu, Srđan potječe iz obitelji koja uključuje mlađeg brata Ivana, dizajnera koji živi u Parizu, i sestru Anu. Godine 2001. Srđan se iz Kragujevca preselio u Beograd. U određenom razdoblju bio je u ljubavnoj vezi s Ivom Štrljić, koja je inače voditeljica i kći glumca Milana Štrljića.

  • Srđan i njegova partnerica, odvjetnica Mirjana Lazarević, zavjete su izmijenili u Parizu 2014. Srđan je prvotno organizirao vjenčanje u Parizu kao iznenađenje za Mirjanu za Novu godinu. No, zbog nemogućnosti prikupljanja svih potrebnih papira, svoj je plan morao otkriti Mirjani i tako pokvariti iznenađenje.

Stefan i Sofija, njihova djeca, pokazali su veliko oduševljenje konceptom vjenčanja svojih roditelja. Par je zavjete izmijenio u poznatom “Hramu Svetog Save” u Parizu, a civilna ceremonija održana je u našoj ambasadi u istom gradu. Slavlje se produžilo do večeri u jednom od pariških luksuznih hotela s osam zvjezdica.

Započevši karijeru na Spectrum televiziji, Srđan je s vremenom prešao na televiziju Kragujevac, gdje je briljirao i naposljetku preuzeo ulogu urednika.

 

Nakon što mu se ukazala prilika na televiziji B92, završio je urednički staž na TV Kragujevac i krenuo iznova u Beograd. Uz ulogu u informativnoj redakciji na televiziji B92, bio je i dopisnik “Aneme” iz Grčke, posvetivši dva mjeseca praćenju suđenja Slobodanu Miloševiću u Haagu.

Nakon odlaska s B92 2004. prelazi na Radio-televiziju Srbije. U to vrijeme preuzima ulogu urednika Beogradske hronike i vodi Jutarnji program uz Jovanu Joksimović. Nakon šest godina rada na RTS-u, i Jovana i on su prešli na televiziju Pink, gde su nastavili da vode jutarnji program.

U 2018. godini došao je trenutak za novi početak, a Srđan i Jovan su potaknuli da krenu na novo putovanje na Prvoj TV. Uz jutarnji program preuzeli su i uredništvo dnevne emisije. Zasluge za neprocjenjivu pomoć pri donošenju odluke o ulasku u Prvu Srđan odaje kolegici Jovani, ističući njenu nepokolebljivu podršku.

Odlazak s Televizije Pink i njenog vlasnika Željka Mitrovića za njega je bila izazovna odluka. Izrazio je divljenje Željku kao izuzetnom poslodavcu i, što je najvažnije, dobrodušnom pojedincu. Za razliku od njih, Srđan i Jovana su se glatko rastali od svog poslodavca na RTS-u Aleksandra Tijanića, s kojim se nikada nisu baš spojili. Teškoće pri rastanku sa Željkom proizašle su iz odsutnosti ikakvih nesuglasica i sukoba kroz njihov radni odnos.

 

U večernjim satima 3. ožujka 2018. Srđan je debitirao na Prvoj, predstavivši se gledateljima. Sljedećeg dana preuzeo je voditeljsku ulogu u emisiji Izborna noć koja se bavila beogradskim izborima. Sada gledatelji svakog radnog dana ujutro imaju priliku gledati “Jutro s Jovanom i Srđanom” kako bi ga uhvatili na djelu.

Dok je Srđanovo primarno zanimanje menadžment, uloga u kojoj iznimno uživa i cijeni je, nedavno je dobio dozvolu privatnog pilota, čime je postao službeni glasnogovornik Kontrole zračnog prometa Srbije.

Iako je njegova dozvola za jednomotornu letjelicu namijenjenu rekreaciji, to ga ne ograničava u prijevozu putnika. Međutim, Srđan objašnjava da ga trenutni prioriteti i obveze sprječavaju u daljnjem školovanju za pilota, jer bi to zahtijevalo dodatne dvije i pol godine pohađanja sveučilišne nastave.

Napominjući svoju ljubav prema letenju avionima, prednost ističe to što akademija u Vršcu ima vlastiti zračni prostor od 2000 četvornih metara, što mu omogućuje da se vine u visine kada mu to odgovara i bez prethodne najave.

Preporučujemo