Jedan od najpoznatijih glumačkih parova u Srbiji su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetkovi. Opšte je poznato da su česte špekulacije o nesuglasicama Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića i one su  navele zadivljujuću glumicu da se zamisli nad dinamikom bračnih odnosa. Ona smatra da je imperativ da supružnici rade zajedno kako bi se spriječile godine nesklada.

Gostujući u emisiji Vesne Dedić, istaknute pozorišne glumice poznate po svom samostalnom radu, gošća je govorila o žrtvama i modifikacijama koje bi žene mogle da podnesu u ime ljubavi i porodičnog sklada. Sloboda je izrazila zabrinutost što su se odnos i poštovanje prema muževima vremenom izgubili, a to se pripisuje brzopletosti ljudi sa jezikom. Naglasila je da je to pitanje potrebno pozabaviti.

Po mom mišljenju, žene su urođeno opremljene mudrošću i snagom. Čini mi se da nedovoljno koristimo ove kvalitete i umjesto toga se upuštamo u verbalnu borbu, pogrešno ih smatramo snagom. Međutim, moramo prepoznati da istinska snaga leži u tome da iskoristimo našu urođenu mudrost i da je iskoristimo do njenog punog potencijala. Iako je ovo shvatanje postignuto, nesuglasice između Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, koji su oboje glumci, i dalje igraju značajnu ulogu u njihovom ličnom odnosu.

Pritisci umora, napor svakodnevnog stresa i odgovornost za brigu o ćerkama Veri i Mili ne doprinose uvek harmoničnom odnosu. Međutim, provjerljiva je istina da su oboje uložili znatan trud kako bi njihovo partnerstvo funkcioniralo. Čini se da Slobodu i Vojinu ne pogađaju problemi u vezi koje drugi parovi nemaju. Glavna briga je da li posjeduju potrebne vještine za rješavanje bilo kakvih izazova koji se pojave i da li imaju međusobno poštovanje i razumijevanje u svom braku. Vjeruje se da će glumac i glumica sljedeće godine proslaviti 16. godišnjicu braka, što sugerira da su uspjeli postići osjećaj ravnoteže u svojoj vezi.

Preporučujemo