U zavisnosti od odredbi fudbalskog ugovora, Nemanja Matić se svake dve do četiri godine seli u drugo mesto stanovanja.Slavni sportista je boravio u Ujedinjenom Kraljevstvu sa svojim najmilijima od 2014. godine do prethodne fudbalske sezone.U tom određenom vremenskom okviru, započeo je svoju fudbalsku karijeru u “Chelseaju” pre nego što je na kraju prešao da igra za “Manchester United”. Nakon toga, uručena mu je neodoljiva ponuda cijenjenog italijanskog kluba “Roma”. Primamljiva prilika navela je slovenačkog sportistu da se u društvu supruge i troje dece preseli u Italiju.

 

Iako ga je u početku zaintrigirao klub sa sjedištem u Rimu, njegovo interesovanje je brzo splasnulo. Umjesto toga, ove godine se pridružio ekipi “Ren” porijeklom iz Francuske. Matićeve aspiracije da zaigra za vrhunski evropski tim navele su ga da sa partnerkom Aleksandrom potraži novo prebivalište za svoju petočlanu porodicu. Vrlo je vjerovatno da nije štedio novca u ovoj potrazi. Par koji se vjenčao u Londonu živio je u dvospratnoj kući koju su iznajmili u otmjenom dijelu grada. Bio je okružen raskošnim imanjem sa bazenom i slikovitim terenom. Pretpostavlja se da se Nemanja i pri izboru ove lokacije držao svojih standarda.

Prijatno je čuti da je neko svojim trudom, vještinom i upornošću postigao uspjeh. Još više raduje saznanje da su mogli da kupe slične nekretnine plodovima svog rada, kao što je to bio slučaj sa ovom osobom. Iako posjeduje nekoliko stanova i kuća širom Evrope, njegova naklonost i dalje leži u Ubu, mjestu gdje je odrastao. Kada posjeti grad svoje mladosti, ispunjen je radošću. Kako se navodi u medijima, on pruža finansijsku pomoć za skoro 40 porodica, a učestvovao je i u renoviranju lokalnog stadiona. On svoje korijene nije zaboravio iako danas uživa u luksuzu.

 

Osvrćući se na mladost, može se zaključiti da se Nemanja Matić suočavao sa finansijskim problemima, o čemu svedoče i fotografije iz tog vremena. Međutim, ovo prošlo iskustvo ga je održalo na zemlji, za razliku od nekih njegovih vršnjaka koji su skočili u nebo. Najuvjerljiviji dokaz za to može se vidjeti u njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu gdje je podijelio sliku iz djetinjstva na kojoj sebe i svog brata igraju fudbal. U pozadini se nalazi nedovršena kuća bez fasade, a dvorište je neograđeno. Veruje se da je rezidencija Nemanje Matića u Ubu besprekorna, jer se fudbaler trudio da roditeljima pruži samo najbolje. Važno je, međutim, napomenuti da Matić odiše i skromnošću i šarmom koji pleni one oko sebe.

Preporučujemo