Petar Strugar je poznat kao odličan glumac ali i veliki zavodnik. Smještena u samom srcu grada, rezidencija Petra Strugara i Nine Nešković je moderan stan koji se može pohvaliti modernim sadržajima i dizajnom. Par glumaca, koji radije čuvaju privatne živote, povremeno nude uvid u svoje skriveno carstvo putem društvenih mreža. Ove internetske platforme ispunjene su raznim emocijama, neke su autentične, dok su druge skrojene da odgovaraju zahtjevima pozorišne ili televizijske predstave.

 

Petar i Nina, koji se zabavljaju tek nekoliko meseci, odlučili su da žive zajedno zbog zauzetosti. Njihovi prijatelji i poznanici smatraju da su njihovi prepuni dnevni redovi glavni razlog za ovu odluku. Spekuliše se da trenutno žive zajedno i da je Nina graciozno prihvatila činjenicu da je Petar otac dvojice sinova i psa, koji je ranije bio jedini vlasnik kuće pre dolaska cenjene glumice. Glumčeva duboka naklonost prema svojoj ženki šnaucera je nepogrešiva, o čemu svjedoče česte pojave psa na gotovo svakoj drugoj fotografiji na njegovom Instagram nalogu.

 

Često vodi Ninu na svoja putovanja. Čini se da se Nina ne protivi ovim izletima jer voli stvorenja, šetnje i boravak na otvorenom. Na prvi pogled moglo bi se pretpostaviti da je Nina napravila značajne kompromise zbog ljubavi prema Petri u njihovoj vezi. Međutim, moguće je da se i glumac prilagodio sklonostima svoje partnerke, kao što je njena potencijalna želja da promeni životni prostor.

Rezidencija Petra Strugara i Nine Nešković odlikuje se elegantnim i suvremenim dizajnom, smještena na privatnoj lokaciji. Enterijer je jarko osvetljen, odiše toplinom i pruža dovoljno prostora za porodična okupljanja. U dnevnom boravku, savremena komoda sa velikom LED televizijom smještena je ispred crne sofe, a sve to upotpunjuje smeđi namještaj. Uz to, jedna od spavaćih soba ima prostrani bračni krevet upečatljivog dizajna.

Preporučujemo