Makaulej Murčie osvojio je srce Jasmine Grogan, beskućnika kojeg je prvi put primijetila ispred supermarketa. Jasminin put do pronalaska ljubavi krenuo je nekonvencionalnim smjerom, počevši kada je primijetila beskućnika ispred supermarketa i osjetila unutarnji poziv da mu pruži pomoć. U nekoliko godina, Jasmina i Makaulej su zajedno stvorili obitelj, srdačno dočekujući djecu u svoje živote. Priča o Jasmini Grogan i Makauleju Murčieju čita se kao fascinantno poglavlje iz knjige, iako je njihova romantična priča započela u suvremenom svijetu aplikacija za spojeve. Sve je počelo kada je Jasmina primijetila Makauleja, beskućnika, ispred supermarketa. Uprkos njenoj namjeri da mu pruži financijsku pomoć, on je uljudno odbio. Ali, kada je primijetio da Jasmina ima problema s teškim torbama, Makaulej je ponudio ruku pomoći i predložio da ih nosi umjesto nje, izvještava “Daily Star”.Jasmina je podijelila svoju priču o susretu s beskućnikom u supermarketu. Iako je njegovo prvotno odbijanje financijske pomoći ostavilo dojam, njezine misli nisu mogle prestati lutati prema njemu dok je birala namirnice. Odlučna da na neki način pomogne, ponovno je pristupila čovjeku vani i pitala ga je li još nešto što može učiniti za njega.

 

 

Ponovno je uljudno odbio, ali je umjesto toga ponudio pomoć noseći joj torbe do čekajućeg taksija. Zahvalna na njegovoj ponudi, Jasmina je prihvatila priliku i istovremeno ga upitala želi li nešto pojesti. Iako je isprva bio nesiguran, na kraju je pristao, te su zajedno otišli na večeru.Ta misao duboko je ukorijenjena u njezinu umu, odbijajući je osloboditi. Prema njegovu iskazu, uspjeli su započeti dubok razgovor o njegovom životu. Jasmina je, kao odgovor na tu povezanost, odlučila kupiti mobitel kako bi održavali komunikaciju. Macaulay je iskazao zahvalnost za Jasmininu neizmernu ljubaznost, slanjem iskrene poruke u kojoj priznaje dubok utjecaj koji je imala na njegov dan. S iskrenim zahvalama za sve što je učinila, pohvalio ju je kao izvanrednu osobu. Samo razmišljanje o njoj mu je izjedalo um, a nije se mogao oteti tom osjećaju. U odgovoru, Jasmina ga je uvjerila da izražavanje zahvalnosti nije potrebno, jer je i on ostavio trajan dojam na nju. Jasmina je upitala hoće li se pridružiti na ručku, te su ponovno hrabro izašli zajedno. Nakon podneva, našli su se u njezinom domu. Prema Jasmininim riječima, pružila mu je svježu odjeću i pozvala ga da prespava, ali njegov boravak se produžio daleko više od jedne večeri. Naša povezanost bila je trenutna, a ja sam čvrsto vjerovala da je on savršen partner za mene. Njegov karakter bio je izuzetno ljubazan i pažljiv. Par trenutno uživa u predanom odnosu i zajedno su izgradili porodicu.Nakon što je nekoliko puta izlazio s Jasminom, odlučio je malo promijeniti svoj izgled, uključujući brijanje brade, poboljšavanje higijene zuba i traženje drugog posla.

 

 

Jasmina otkriva da od tada nisu doživjeli nikakve razdvojenosti. S dvoje male djece, ponosno ističu svoju sreću i posvećenost jedno drugome. Izražavajući zahvalnost za slučajno susretanje njihovih putanja, Jasmina je izrazila uvjerenje u duboki značaj svake pojave. Priznala je transformativni utjecaj koji je imao na njezino postojanje, tvrdeći da je njezin život uvelike obogaćen, do te mjere da ne može zamisliti njegovu odsutnost.Uprkos učestalom dijeljenju obiteljskih fotografija na Instagramu i TikToku, Jasmina je nedavno smanjila broj takvih objava, dok je povećala količinu eksplicitnog sadržaja u provokativnim objavama.

 

Preporučujemo