Božić je praznik koji mnogo ljudi u svijetu svake godine iščekuje. Pravoslavci ga obilježavaju svakog sedmog januara, dok Katolici to rade svakog dvadeset i petog decembra u godini. To je, kako mnogi kažu, vrijeme darivanja, blagostanja i druženja sa najmilijima. Nažalost, to je za mnoge ljude teško ostvarivo zbog sve gore finansijske situacije u svijetu.

Oni koji nemaju ništa su svake godine sami i zapostavljeni, dok oni koji imaju previše bacaju novac na sve strane i rasipaju se kao da sutra ne postoji. Tako mnoge slavne ličnosti sada pokazuju kako njihova Božićna i novogodišnja fešta izgleda kao i skupocjeni pokloni i ukrasi koje samo oni mogu priuštiti.

Jedna ličnost s naših prostora koja je poznata po bahatom trošenju novca je pjevačica Dragana Mirković. Iako mnogi koji je znaju kažu da je fina i prizemljena ličnost, ona i njen suprug biznismen Toni Bijelić sa svoje dvoje djece žive u bukvalnom dvorcu i prosipaju novac na sve strane.

Ove godine možemo vidjeti kako njihova Božićna i novogodišnja atmosfera izgleda jer je sin Dragane podijelio na Instagramu slike iz svog dvorca. Vidi se raskošno okićena jelka, luksuzni namještaj i naravno na ulazu stoji vijenac koji dočarava božićnu atmosferu ove godine.

Mnogi su pohvalili kako ova jelka izgleda, dok su drugi prozivali rasipanje novcem i blagi kič ove jelke i njenih ukrasa. Bilo kako bilo, svi se možemo složiti da Dragana nije štedila ni ove godine i da će njihova jelka sigurno zasjeniti sve druge jelke koje ćete vidjeti tokom ovogodišnjih praznika, a to je sigurno bio i cilj.

Preporučujemo