Kad je započeo svoj show 24 minuta sa Zoranom Kesićem , njegova dugovječnost nije mu bila u prvom planu. Njegov fokus bio je na stvaranju emisije koja je kritična, zabavna i prožeta njegovim osobnim stavom. Dok novinarstvo tradicionalno podrazumijeva nepristrano izvještavanje o različitim temama, on je stavio naglasak na osobni stav, što je rijetkost u ovoj oblasti. Njegova emisija, koja uključuje elemente satire  omogućuje ovaj jedinstveni pristup. Unatoč pritisku zbog nekonvencionalnog pristupa dnevno-političkim temama, on i njegov tim u posljednje vrijeme dobivaju više slobode u radu, svjedoči i sam Kesić. Pritisci koji su se pojavili nisu bili značajni, smatra Kesić. Ti su se pritisci prvenstveno odnosili na propitivanje je li se određenoj temi moglo pristupiti na suptilniji način ili se u potpunosti izbjeći korištenje vulgarnog jezika. Ipak on ima i veliki broj obožavalaca.

Zoran Kesić poznat je po škrtosti o svom privatnom životu, a rijetko ga se može vidjeti s nekim od članova obitelji. No, sinoć je prekršio tradiciju i sa suprugom Ivanom prisustvovao premijeri filma Dragana Bjelogrlića “Čuvari formule” čime je to mala prekretnica u njegovim javnim nastupima. Par je odlučio uskladiti svoju odjeću za tu prigodu, težeći klasičnom, ali ležernom izgledu. Obje su nosile crno-bijele kombinacije, a žena je nosila crne hlače širokih nogavica, odgovarajući sako i običnu bijelu bluzu ispod.


Nadaleko poznati voditelj odabrao je elegantno crno odijelo u kombinaciji s uglađenom bijelom košuljom i ležernim tenisicama, dodavši dašak razigranosti svojoj odjeći. Njegova partnerica, koja ga je pratila kao dodatak, nosila je suptilan, ali upečatljiv remen sa šljokicama, upotpunjen toplim osmijehom.

Zoran i Ivana uz minimalnu pompu stupili su u brak, au zadovoljnom su braku više od deset godina. Zajedno imaju dvoje potomaka: Andreja koji ima devet godina i Vanju koja ima tri godine. Zoran Kesić, javna osoba, često je u društvu supruge koja radi kao kostimografkinja. Radije se drži povučeno i to svaki zajednički javni nastup čini divnom prilikom za fotografe.

Preporučujemo