Poznati glumac Vojin Ćetković i njegova kolegica Sloboda Mićalović u braku su od 2008. godine i u javnosti važe za jedan od najsložnijih parova. Slogu u njihovoj obitelji uveličalo je rođenje blizanki Vere i Mile 2010. godine. Njihov brak je skladan a da se vole kao prvog dana očito je kada god se pojave u javnosti.

Javnosti je malo poznato da je simpatični glumac prije braka s kolegicom bio u braku s voditeljicom Natašom Milovanović. Nekada omiljena televizijska ličnost Trećeg kanala, Nataša Milovanović nekada je bila u braku sa suprugom Vojina Ćetkovića. Nakon raspada braka, zgodna voditeljica povukla se iz javnosti i napustila Srbiju. Sada živi u Parizu, gde nastavlja da radi u Kulturnom centru Srbije. Za sada možemo samo reći da, iako su privlačne žene, Nataša i Sloboda imaju malo sličnosti. To je vidljivo u njihovim željama u karijeri, pa čak i u njihovim fizičkim karakteristikama. Vrijedi istaknuti da Vojin svakako ima dobar ukus kada su u pitanju žene.

Nataša i dan danas često posjećuje Beograd, jer je duboko vezana za grad jer tamo žive njezina obitelj i prijatelji. Uz to, njeguje i čvrste veze s kolegama iz “Trećeg kanala!” – Irina Vukotić i Marija Kilibarda. Zajedno su skupili sjajne uspomene tijekom godina.


Iako je emotivno stanje zanosne Nataše uvelike tajna, vidljivo je da je njegovana i zadovoljna. Nedavno je njezina prijateljica Irina izrazila ljubav prema Nataši postavivši na Instagram njihovu zajedničku fotografiju uz poruku “Sretan rođendan, ljubavi. Prošle godine bivša supruga Vojina Ćetkovića proslavila je rođendan u glavnom gradu Srbije u krugu najbližeg društva. Hoće li to učiniti i ove godine ostaje neizvjesno.

Preporučujemo