Jelena Karleuša posljednjih mjeseci priča o uspjesima pjevačice Aleksandre Prijović. Naime Prija je napravila pravi bum svojim nastupima širom regije.  Međutim, Jelenine su primjedbe često bile nepovoljne. Ipak, nakon njihovog mirnog susreta činilo se da će se poznata pop zvijezda suzdržati od daljnjih komentara vezanih uz Priju, koja je svojim nastupima uživo postigla izuzetan uspjeh. To svakako niko ne može poreći.

 

“Moram reći da ta dobrodušna dama gaji duboku ljubav prema meni (iako ne mogu pojmiti zašto ih privlači moja neukroćena priroda), a njena me očaravajuća prisutnost potpuno razoružava! Da sam suprotnog spola, sigurno bi osvojila moje srce, a ja bih željno poželjela njihove Birkin torbe. Tolika je moja nepokolebljiva podrška njima”, jezgrovito je prepričala diva svoj susret s Prijom u tom razdoblju.

Želje koje je Jelena Karleuša izrazila za Aleksandru Prijović bile su zapanjujuće, jer je proslavljena pop zvijezda napomenula da je Prija sve postigla i da nema šta da poželi u narednoj godini. No, Jelena nije mogla a da ne iznese ideju o talentiranoj stilistici koja bi mogla uljepšati Aleksandrine scenske kombinacije. Ipak, priznala je da nije sigurna u Aleksandrinu spremnost na takvu prosudbu, s obzirom na njenu individualnost.

 

Jelena je izrazila zadovoljstvo Prijinim postignućima, navodeći da je u tri života postigla sve čemu se može nadati. Jelena vjeruje da Priji više nije potrebna želja za ispunjenje. Jelena se osvrnula i na Prijina ovogodišnja postignuća, sugerirajući da su pretjerana te joj savjetuje da bude skromnija. Jelena je izrazila želju za intrigantnim stilistom za Priju, nekim tko bi mogao osmisliti jedinstveni koncept i skrojiti kostime prema njezinim pjesmama. Jelena je priznala da nije sigurna u Prijin interes za ovu ideju, jer je smirena i možda joj nije sklona. No, Jelena sve gleda iz svoje perspektive.

Preporučujemo