Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regiji koja ima buran ljubavni život. O njenom razvodu od Duška Tošića se već dvije godine govori ali nije poznato da li je do njega došlo i na sudu a par i dalje živi u istoj vili.

Jelena Karleuša u poslednje vreme ulaže veliki trud. Uz uspješne klupske nastupe koji su osvojili domaću i inostranu publiku, Karleuša je jučer ugodno iznenadila svoje pratioce na Instagramu.

Podijelila je zadivljujući video u kojem je otkrila svoje najnovije kreacije, albume Alpha & Omega, koji su sada dostupni u živopisnim CD izdanjima u različitim bojama – zelenoj i ljubičastoj. Kao rezultat toga, svi obožavaoci Jelene Karleuše trenutno bruju od uzbuđenja, osim jedne osobe…

  • U centru grada, jednog sunčanog jesenjeg dana prije dvije godine, Divu su uhvatili paparaco dok je završavala svoje svakodnevne obaveze.

Tokom čitavog puta Jelene Karleuše, put su joj ukrstili brojni muškarci, ali je samo jedan ostao kao njeno nepokolebljivo verovanje. Naravno, uz nju je bio i njen prijatelj i poslovni partner od poverenja Zoran Birtašević, koji je preuzeo ulogu šofera dok su se probijali do centra grada.

 

Jelena se odlučila za potpuno ležeran ansambl u svojoj omiljenoj nijansi, upotpunjen modnim dodacima renomiranog brenda “Luj Viton”. Njen izbor uključivao je papuče od 800 evra, naočare po ceni od 600 evra i popularnu torbicu koja košta 1.800 evra.

Uz sve ostalo, uspjela je pronaći i šešir koji je savršeno pristajao tonu.

Ovom prilikom Jelena Karleuša, devojka umešana u skandal, viđena je u gradu potpuno prirodnog izgleda, bez ikakve šminke. Oni koji su joj bili svedoci nisu mogli a da ne prokomentarišu kako je Jelena delovala izuzetno bolje i vitkije, sugerišući da bi trebalo da se više pojavljuje u javnosti bez šminke.

Ni sada niko od partnera Jelene Karleuše ne može da se meri sa izuzetnim gospodinom koji je njen najbolji prijatelj Zoran, čiji su besprekorni maniri svedočanstvo njegovog karaktera. Ne samo da je odličan saradnik, već je i kao brat našoj voljenoj pop divi.

 

Kada je u pitanju Jelenin romantični život, on je jednako intrigantan kao i njena karijera. Svojevremeno je bila verena sa Zoranom Davidovićem – Ćandom, kojeg su mediji dovodili u vezu sa andergraund scenom u Beogradu. Tragično, poginuo je 23. marta 2000. U čast njegovog sećanja, Jelena je objavila iskrenu pesmu “Balada za Zorana”. Kasnije, 23. septembra 2004. godine, venčala se sa Bojanom Karićem u crkvi Petra i Pavla u Topčideru.

  • Veselje je nastavljeno u vili “Jelena”, gdje je održan i građanski obred. Međutim, njihov brak je trajao samo tri mjeseca, a o razlozima njihovog razvoda i dalje se spekuliše. Jelena smatra svog bivšeg muža odgovornim što je nije zaštitio od negativnog uticaja čika Bogoljuba i nemilosrdnog medijskog nadzora koji je ukaljao njenu reputaciju i slikao ga kao slabog i bekičmenog. Bojan je odbio da se suoči s njom tokom brakorazvodnog postupka, pa ga je umjesto njega zastupala majka.

Na kraju je ponovo pronašao ljubav sa Mašom Karić, sa kojom sada ima dvoje dece. Jelena je nakon razvoda ušla u vezu sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem, koji je ranije bio u vezi sa Nives Celzijus i Sandrom Drašković.

 

Davne 2007. godine ukrstila se sa Duškom Tošićem, fudbalerom koji je slučajno bio 7 godina mlađi od nje. Na varan način, on je izmišljao o njenim godinama, insistirajući da ona ima 26, umjesto da ima 20 godina. Uprkos ovoj početnoj nepoštenosti, odmah je odvedena sa njim i u roku od samo dva dana nakon što se upoznala, donijela je odluku da se preseli kod njega u Francuska.

Osim njegovog fizičkog izgleda, njegova nepokolebljiva pažnja je na kraju osvojila njeno srce, jer je u njemu vidjela potencijal da izgradi zajedničku budućnost i osnuje porodicu. Tvrdi da ima selektivnu amneziju, jer su njena sjećanja usmjerena isključivo na Duška Tošića, kojeg smatra svojom prvom pravom ljubavi.

Njihovo venčanje održano je 28. juna 2008. u hotelu Prezident u Kovilovu, a kum je bio modni kreator Darko Kostić. Mlada je sama dizajnirala svoju vjenčanicu, uljepšavši je svjetlucavim kristalima. Sedmog septembra te iste godine carskim rezom rodila je njihovo prvo dijete, kćerku Atinu.

Nakon perioda od tri mjeseca, još jednom je zatrudnjela i doživjela opasnu trudnoću koja je predstavljala značajnu prijetnju njenom blagostanju. Na kraju, 7. septembra 2009. godine uspješno je na svijet donijela svoju drugu kćer Niku.

Preporučujemo