O Nikolini Pišek se puno pisalo nakon naprasne smrti njenog muža Vidoja Ristovića a sve zbog sukoba sa Mišom Grofom koji joj je bio svekar.Tijekom svog akademskog bavljenja, Nikolina je radila na raznim honorarnim radnim mjestima kako bi financijski uzdržavala sebe i svoje dijete, dobivajući nepokolebljivu podršku roditelja i profesora kad god je to bilo potrebno. Hana, Nikolinina kći, javnosti je relativno nepoznata i rijetko se pojavljuje na fotografijama svoje majke. Nakon završetka školovanja u jednoj od najzahtjevnijih zagrebačkih srednjih škola, Prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji, Hana je krenula na volonterski put u Ruandu. Zanimljivo je da se sa nepunih 16 godina pridružila Volonterskom centru u Zagrebu, pokazujući svoju iznimnu strast prema humanitarnom radu. Nikolina je ponosno ispričala kako je i Hana primljena na medicinski studij na prestižnom sveučilištu u Londonu.

 

Nakon 2010. godine Nikolina je započela romantičnu suradnju s Matijom Ćorkovićem, poduzetnikom iz Srbije. Međutim, njihovoj je vezi nakon dvije godine došao kraj. Nikolinin ljubavni život doživio je značajan zaokret kada se 2013. godine udala za Vidoja Ristovića, srpskog povjesničara umjetnosti. Njihovom trodnevnom vjenčanju, održanom u Monte Carlu, prisustvovalo je oko 70 uzvanika koji su iz Beograda velikodušno stigli privatnim zrakoplovom. Vidoje, koji je odranije slovio za bivšeg dečka glumice Katarine Radivojević, nekada je imao antikvarijat u srcu Beograda, ali ga je u međuvremenu zatvorio. Nikolina i Vidoje 2014. godine na svijet su poželjeli kćer Unu Sofiju. Nikolina Pišek, poznata kao jedna od najprivlačnijih voditeljica na stranicama za odrasle, otvoreno priznaje da se podvrgavala brojnim kozmetičkim poboljšanjima. No, nedavno je nakon petnaest godina donijela značajnu odluku. Naime, izrazila je nezadovoljstvo svojim obrvama koje je tetovirala prije više od deset godina. Osim toga, preuzela je inicijativu da svoje pratitelje na Instagramu obavijesti o svemu.

 

Nakon dugog razmišljanja, konačno sam skupio hrabrosti i podvrgnuo se laserskom postupku uklanjanja svoje petnaestogodišnje tetovaže obrva. Fascinantno je promatrati kako tetovaže stare i transformiraju se tijekom vremena, mijenjajući boju u nijanse crvene ili zelene, ili se čak potpuno raspadajući. Ova zapažanja popraćena su fotografijom i natpisom koji glasi: Odlučila sam se oprostiti od svoje tajanstveno grimizne tetovaže i vratiti se u izvorno stanje, prihvaćajući pomlađenu verziju sebe. Prastari hirovi stari dvije tisuće godina nestaju s moga tena. Na društvenim mrežama nije rijetkost naići na Nikolininu fotografiju iz mladosti na kojoj izgleda potpuno transformirana. Usporedba njenih starih i novih fotografija otkriva da se voditeljica, osim za povećanje grudi silikonskim implantatima, odlučila i za povećanje usta. Nadalje, hrvatski mediji otkrili su da je bila podvrgnuta višestrukim zahvatima rinoplastike.

Nasuprot tome, žene su očarane njezinom vitkom tjelesnom građom, čak i sa 50 godina, i često je traže savjet. Nikolina je otkrila kako se svojom ordinacijom bavi dugi niz godina, iako su posljednje dvije godine bile manje produktivne zbog niza incidenata koji su poremetili njezin redoviti raspored. U početku nije mogla nastaviti prvih pola godine zbog osjećaja tuge. Međutim, sada se postupno ponovno uključuje u svoju uobičajenu rutinu. Izgled njezinog jelovnika nastoji zaokupiti pažnju većine ljudi. Moje prehrambene navike su malo nedosljedne. Običavam preskočiti doručak jer ga ne mogu uklopiti. Tijekom dana jedem oskudno, pogotovo kad sam u žurbi i ne želim se osjećati opterećeno. Ne konzumiram meso; umjesto toga, svakako uključim proteinske dodatke prehrani. Dodatno, prioritet mi je unos kolagena i obilna količina povrća”, odgovorila je voditeljica. U svojoj potrazi za brzim mršavljenjem, osobito prije važnih događaja, smatra povremeni post svojom metodom.

Za praćenje težine još uvijek ima traperice iz srednjoškolskih dana. Nikolina samouvjereno izjavljuje da posjeduje traperice iz srednjoškolskih dana, koje su pouzdan pokazatelj njezinog dobrog stanja. Sve dok se može udobno smjestiti u njih, ništa drugo je ne brine. Jedan od obroka u kojem posebno uživa je primjer: Nikolina je uz fotografiju dodala opis “Divotica” – slatki tanki omlet punjen sirom i špinatom, poslužen uz osvježavajuću salatu od duda. Nikolina već godinama marljivo nastoji u svoju rutinu uvrstiti redovite treninge nekoliko puta tjedno, uz uravnoteženu prehranu.

Preporučujemo