Astrolozi se spremaju za još jedan krug zvjezdanog ruleta, a prema njima, neki horoskopski znakovi bit će financijski sretniji od drugih. Budući da će Merkur sljedeći tjedan promijeniti svoj znak i prijeći u Vagu, svi ćemo raditi na pronalaženju ravnoteže između onoga što želimo i onoga što je realno moguće. Za one koji su znatiželjni koji će znakovi imati financijsku korist do 7. listopada, predviđa se da će Djevica, Lav, Blizanci i Vaga imati prednost. Za Djevicu će prisutnost Merkura u drugoj kući od 5. listopada osigurati stabilnu zaradu, iako ne ekstravagantan iznos. Lav će, s druge strane, sudjelovati u novim pregovorima o svojim prihodima, a ovotjedna planetarna poravnanja idu im u prilog, što im omogućuje da traže više novca.

Blizanci će imati koristi od prelaska Merkura u Vagu, jer pruža priliku da strast pretvore u profitabilan posao. Za Vagu će fokus biti na postizanju ravnoteže, kako financijske tako i druge. Od sada pa do 12. listopada Mars će biti u vašem astrološkom znaku, što vas čini privlačnom silom kada je u pitanju novac. Vaša će zarada ovisiti o vašem marljivom radu, ali uz sreću na vašoj strani, nema potrebe za brigom o financijskim stvarima. Škorpion je horoskopski znak koji bi u ovo vrijeme trebao razmisliti o igrama na sreću. U međuvremenu, 9. listopada, Venera, planet ljubavi, izaći će iz Lava i ući u Djevicu, gdje će ostati do 8. studenog.

U astrologiji, Venera u Djevici povezuje se s pojedincima koji svoju ljubav i emocionalne potrebe izražavaju pedantnom analizom, praktičnošću , i služenje drugima. Ovu kombinaciju Venere, planeta ljubavi, i Djevice, znaka poznatog po svojim analitičkim i perfekcionističkim sklonostima, karakterizira pažnja posvećena detaljima u emocionalnim pitanjima i odnosima. Oni s ovim položajem Venere oprezni su u donošenju odluka o ljubavi, uzimajući vremena da pažljivo razmotre sve aspekte veze. Pojedinci koji pokazuju perfekcionizam u svojim ljubavnim vezama održavaju visoke standarde i teže izvrsnosti. Mogu biti skloni procjenjivati ​​i sebe i svog partnera kako bi optimizirali odnos.

Venera u Djevici je izraz naklonosti koji uključuje pažljivu pažnju prema partneru i raznim detaljima veze. Oni koji utjelovljuju ovu poziciju uživaju u pružanju podrške i brizi za svoje voljene. Diskrecija je također obilježje njihovog emocionalnog izražavanja, jer ne žele privlačiti nepotrebnu pozornost na sebe. Umjesto toga, radije pokazuju svoju ljubav značajnim gestama pažnje i usluge. Pojedinci kojima je na prvom mjestu dobrobit i fizički izgled skloni su usvojiti zdrav način života. Osim toga, mogli bi se naći privučeni partnerima koji dijele sličnu brigu za svoje zdravlje i dobrobit.

Preporučujemo