Tokom svoje slavne i opsežne karijere, Neda Ukraden je uspela da postigne zavidan nivo uspeha. Ona je i danas u svojoj 71 godini aktivna i redovno ima nastupe. Međutim, ovaj uspjeh se pokazao kao prepreka njenom emocionalnom ispunjenju. Uprkos brojnim ponudama za brak od raznih prosaca, Neda je pristala da se uda samo za jednog muškarca. Ovaj čovek je bio njen bivši supružnik, reditelj Milan Bilbija, kojeg je duboko volela i koji joj je bio prvi i jedini suprug. Zajedno su dobili ćerku Jelenu.

Neda i Milan su se prvi put upoznali u mladosti. Nakon što su deceniju bili zajedno, odlučili su da svoju obavezu ozvaniče brakom i dobili su ćerku po imenu Jelena. Uprkos srećnim uspomenama i porodičnim fotografijama njihove ljubavi i radosti koje su podeljene na Instagramu, njihova veza je naglo prekinuta nakon tri godine. Ove slike sada služe kao draga uspomena za pjevačicu i njenu kćer, podsjećajući ih na ljubav koju su nekada dijelili.

Kada smo se upoznali, ja sam imala samo 19 godina, a on već 33. On je postao moja prva prava ljubav. Međutim, naše udvaranje se, nažalost, produžilo na duži vremenski period i trebalo nam je deset godina prije nego što smo se konačno vjenčali. Odrastajući uz strogog i patrijarhalnog oca, čeznula sam za slobodom. Ipak, činilo se kao da sam prešla iz jednog oblika “ropstva” u drugi. Kao neko ko ceni nezavisnost i autonomiju, potrebna mi je sposobnost da donosim sopstvene izbore. Ovo su riječi pjevačice koja ostaje nepokolebljiva u svojoj odluci da se uda samo jednom, iako se njen bivši suprug  ponovo oženio nakon njihovog razvoda.

Milan Bilbija preminuo je u svojoj kafani u Lepetanima od teške bolesti 2013. godine. Od tada pevačica o ćerkinom ocu govori samo biranim rečima. Rođenje našeg djeteta unijelo je neopisivu radost u naše živote. Pronašli smo novi dom i sagradili gnijezdo, ali uprkos našoj dubokoj ljubavi jedno prema drugome, naše suprotne ličnosti i navike na kraju su dovele do rastanka. Kako se naša veza počela pogoršavati, odlučila sam da je najbolje prekinuti brak kako bih spriječila bilo kakve neugodne scene koje bi mogle negativno utjecati na naše dijete. Uprkos razdvojenosti, zadržali smo međusobno poštovanje i ostala sam odan prijatelj do kraja. Pružila sam koliko sam mogla i podsticala  odnos između mog bivšeg partnera i naše ćerke koju je obožavao, istakla je pjevačica.

Preporučujemo