U braku sa Srnom Lango, Irfan Mensur je izjavio da je otac tri sina – svog, Srninog i zajedničkog sina. Prije njihove veze, Aleksu je rodila Srna u svom prvom braku, dok je Irfan sa prvom suprugom dobio sina Filipa. Vrijedi napomenuti da je Pavla, koja je kao i njegovi roditelji nastavio glumačku karijeru,  rođen nakon vjenčanja. Ipak Srna i Irfan su se također razveli.

Irfan Mensur, poznata ličnost i glumac koji je ostvario niz poznatih uloga, nekoć je bio oženjen manekenkom. Godine 1985. u obitelji Irfana Mensura i Ljiljane Perović rođen je Filip Mensur koji je bio ugledni i cijenjeni model u bivšoj Jugoslaviji.

Ušla sam u brak s žarkom ljubavlju; ljubav koju sam gajila prema Irfanu bila je ogromna, a on je imao vjere u mene, čineći našu odluku da se vjenčamo razumnom. Oboje smo bili mladi, on je imao 24 godine, a ja godinu dana mlađa, ali bilo mi je najvažnije biti s njim u bilo kojem svojstvu. Iako se nisam susrela s nepovoljnim događajima tijekom naše zajednice, smatram da bi bilo bolje da smo se udvarali nekoliko godina prije nego što smo se vjenčali. Ljiljana Perović 2008. godine dala je izjavu povodom svoje udaje i kasnijeg razvoda. Prema njezinim riječima, obje strane nisu bile zrele kada su donijele odluku o vjenčanju. Išli su prečacima i nisu uložili dovoljno vremena i truda u vezu. Vjeruje da su mogli spasiti brak i da su i danas zajedno, da su napravili korak unatrag i preispitali svoje prioritete.

Irfan dijeli sličnu perspektivu. Kada su ga upitali o razlozima prvobitnog raspada braka, odgovorio je:Pravo značenje braka nismo dobro razumjeli ni ona ni ja, što je dovelo do zabune. Među nama nije bilo nesuglasica. Umjesto toga, oboje smo shvatili da je vrijeme da svatko od nas krene na novo putovanje. Naš sin, Filip, mogao bi slobodno rasti i cvjetati pod našom brigom jer nismo postavili nikakva ograničenja u tome kako ćemo komunicirati s njim. Vrijeme s Filipom dijelimo prema njegovim željama.

Preporučujemo