Poznata pjevačica Vesna Zmijanac se 1986. godine udala za Vladimira Jovanovića, koji je nekada bio šef marketinga PGP RTB-a. Prije nego što je rodila kćer Nikoliju, glazbenica je imala dva spontana pobačaja. Prvi se dogodio u pauzi koncerta održanog u Mladenovcu, a drugi manje od godinu dana kasnije. Okolnosti vezane uz oba pobačaja bile su slične. Vesna još uvijek razmišlja o tome što je uzrokovalo te gubitke i je li ih mogla spriječiti ili nije. Unatoč tragediji, 19. listopada 1989. rodila je Nikoliju. . Vesna i Vlada bili su pune suprotnosti pa njihov brak nije potrajao. Unatoč tome, zadržali su pozitivan odnos, a pjevačica o njemu ima samo dobre riječi.

 

Ona se posvetila Nikoliji i njenim kćerkama a prije nekoliko mjeseci je i operisana. Nakon višemjesečne pauze zbog zdravstvenih problema, Vesna Zmijanac javno je obznanila planirani povratak koncertima i drugim aktivnostima. Nakon operacije srca, folk pjevačica je bila u fazi oporavka. Međutim, sada je spremna uhvatiti se za nova postignuća. Cijelo vrijeme oporavka uz nju je bila kćerka Nikolija kao i Relja  njen zet.

I Relja Popović i Nikolija često posjećuju Vesnu, ne samo kako bi odveli  svoje kćerkice, već i kako bi provodili vrijeme s pjevačicom. Naime, kruže tvrdnje da slavni glazbenik i folk zvijezda doživljavaju napetost u vezi. Važno je napomenuti da ova ovi navodi nikada nisu potvrđeni i da se radi samo o nagađanjima.

Vesnin odgovor na upit o spremnosti na suradnju sa zetom bio je jasani otvoren za tumačenje. “Nikada ga nisam pitala… On je toga svjestan, bilo bi uviđavno od njega”. Vesna je napomenula da je on urođeno društven i da uživa u društvu drugih. Izrazila je i iščekivanje melodije koju je Relja skladao. posebno za nju. Rekla je da je Relja u duši narodnjak i da bi mogao da joj napiše odličnu pjesmu. Iako njezine namjere možda nisu bile zlonamjerne, široko je uvriježeno uvjerenje da je malo više uvredljivo za repera  označiti ga kao narodnjaka.

Preporučujemo