Kineska astrologija, koja se obično naziva istočnim horoskopom, temelji se na 12 različitih životinjskih simbola koji predstavljaju 12 arhetipskih temperamenata.Kineski horoskop se inače smatra preciznim i tačnim.  Slično zapadnoj astrologiji, kineski horoskopski znakovi ili životinjski znakovi obuhvaćaju kombinaciju pozitivnih i negativnih osobina koje pridonose nečijoj osobnosti. Istočna i zapadna astrologija razilaze se u svojim temeljima. Istočna astrologija oslanja se na zviježđa, dok se zapadna astrologija usredotočuje na Sunčev sustav. Ispitivanjem poravnanja sunca sa zviježđima može se steći šire razumijevanje međusobne povezanosti različitih aspekata života.

 

Štakor

Ključno je dati prednost svojoj dobrobiti održavanjem zdravog načina života i pridržavanjem uravnotežene prehrane i dnevne rutine. Ako imate kroničnu bolest, važno je odmah se posavjetovati sa svojim liječnikom. Osim toga, važno je biti oprezan u prepunim područjima i ostati na oprezu kako biste spriječili potencijalne prometne nesreće. Kada su u pitanju poslovna pitanja, preporučljivo je uključiti se u temeljite pregovore kako bi se utvrdili uvjeti suradnje kako bi se smanjio rizik od prijevarnih aktivnosti.

Bivol

Pripremite se za nadolazeći mjesec mira i stabilnosti. Vaše će profesionalno putovanje napredovati i osigurati vam stalan dotok prihoda. Za one koji tek trebaju pronaći ljubav, ovaj mjesec obećava. Međutim, važno je ostati pun nade i strpljenja ako vam željeni partner odmah ne uzvrati osjećaje, jer sretan kraj još uvijek može biti nadohvat ruke.

Tigar

Pri odabiru poslovnog partnera tigrovima se savjetuje oprez. Optimalna suradnja postiže se usklađivanjem s pojedincima koji podržavaju slična načela i vrijednosti. Iako će se poslovna ulaganja vratiti, brzina kojom se ona materijaliziraju možda neće odgovarati vašem željenom tempu. Važno je napomenuti da vaša intenzivna predanost poslu može pogoršati vaš odnos s partnerom.

 

 

Zec

Usmjerite pozornost na zadatke koji zahtijevaju brzo dovršenje. Nije povoljan trenutak za upuštanje u nove pothvate. Uložite svjestan napor da prisustvujete značajnim obiteljskim svečanostima i održavate otvorene linije komunikacije sa svojim najdražima, bez obzira na vaš zahtjevan radni raspored.

Zmaj

Vaša karijera možda neće započeti na najbolji način početkom mjeseca. To bi potencijalno moglo oslabiti vašu motivaciju, ali ključno je zadržati pozitivan stav i ustrajati prema svom cilju s iskrenošću i strašću, osobito ako cijenite svoj položaj. Ako je moguće, razmislite o kratkom predahu. Međutim, mjesec obećava uspjeh u svim drugim područjima vašeg života.

Zmija

Očekuje se da će ožujak općenito biti povoljan mjesec, s ostvarivim ciljevima u karijeri i kasnijim financijskim rastom. Preporučljivo je, međutim, privremeno se odreći bilo kakvog dopunskog prihoda jer to može rezultirati samo komplikacijama. Vaša će privlačnost privući pozornost raznih udvarača, pružajući vam slobodu da se uključite u iskustva spojeva, iako se savjetuje da budete fleksibilniji u svojim preferencijama.

 

 

Konj

Pomoć utjecajnih pojedinaca potaknut će vaše poslovanje do novih visina. Vaši talenti bit će prikazani u cijelosti, što će dovesti do općeg priznanja. Vaša sve veća popularnost rezultirat će značajnim povećanjem prihoda. Očekujte obilje divnih iznenađenja, velikih i malih.

Koža

U nadolazećem mjesecu čeka vas mnoštvo zadataka. Iako će ti napori polučiti povoljne rezultate, oni će također iscrpiti vaše rezerve energije. Ključno je uspostaviti skladnu ravnotežu između vaših profesionalnih obaveza i ležernih aktivnosti. Ova ravnoteža ne samo da čuva vašu dobrobit, već također sprječava bilo kakav pad entuzijazma za vaš posao. Štoviše, imperativ je posvetiti dovoljno pažnje svojoj drugoj osobi jer zanemarivanje može nenamjerno prenijeti nedostatak ljubavi.

Majmun

Tijekom mjeseca ožujka možete se susresti s izazovima; no vaša će stručnost pridonijeti poboljšanju vaše financijske situacije. Ključno je dati prednost skromnom načinu života, izbjegavati suvišne izdatke, jer će to spriječiti rizik od gomilanja dugova. Unatoč tome, vaši osobni odnosi su u stanju harmonije i ojačani su prisutnošću dragog suputnika.

Pijetao

U nadolazećem mjesecu možete očekivati ​​pozitivne izglede. Ukazat će vam se brojne prilike za profesionalni razvoj. Vaš proaktivan pristup nadređeni će prepoznati i cijeniti. To će vam omogućiti da steknete samopouzdanje i postignete financijski uspjeh. Vaši će romantični odnosi cvjetati s lakoćom. Na pomolu je povoljno razdoblje koje nudi prilike za nove veze u osobnoj i poslovnoj sferi.

Pas

Vaši poslovni planovi mogu biti poremećeni vanjskim čimbenicima, što će rezultirati padom prihoda. Srećom, vaše zdravlje je u dobrom stanju, a svi zdravstveni problemi koji se pojave mogu se riješiti u bliskoj budućnosti. Što se tiče vašeg osobnog života, on ostaje skladan i stabilan.

Svinja

Na pravom ste putu sa svojom karijerom, s lakoćom upravljate zadacima i lako uspostavljate odnos s kolegama i članovima obitelji. Osim toga, vaše će zdravlje ostati postojano i stabilno.

Preporučujemo