Pevač Nenad Knežević Knez bio je dugi niz godina u braku sa Ninom Vukmanović i u jednom trenutku otkrio je kako je njihova ljubav pukla. Princ je sa Ninom imao dve ćerke, Kseniju i Andreu, koja se razvela nakon 17 godina braka.

– Moja tadašnja supruga i ja imali smo nesuglasice mnogo prije nego što smo raskinuli. Jedan od problema je što nema interesa, fokusira se samo na našu djecu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bih joj dao nešto da se bavi njenim životom, ali ona nije htela. Čak sam joj otvorio i butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam i ja to uradio – započeo je Knez priču i dodao da mu je jedna od najtežih odluka u životu razvod.

– Zbog svog avanturističkog duha, prihvatio sam poziv da budem u trećoj sezoni “Survivora” sa poznatim ličnostima. Prirodna ljepota i mir otoka podmladili su me i pomogli mi da razmišljam o svom životu. Moj mozak se vratio na fabrička podešavanja. Tada sam odlučila da se razvedem. Možda zvuči nevjerovatno, ali 32 dana borbe za opstanak u džungli shvatio sam da je razdvajanje moje jedino rješenje – rekao je.

Po povratku sa Filipina otišao je da pronađe svoju ženu, doneo joj papire za razvod i izašao iz stana. Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat – Iako sam želeo da raskinem, ipak sam se suzdržavao. Ovo je veoma stresno za mene. Posebno sam zabrinuta za naše ćerke, koje nisu male, ali su tužne zbog razvoda roditelja. Zbog njih dvoje, Nina i ja smo prošli mnogo toga zajedno, a da joj ništa nismo dali da osjeti. Na kraju je sve ispalo kako je trebalo.

Nakon rastave od Nine 2012. godine, Knez je bio u vezi sa Tatjanom Tot.

– Nismo se vjenčali jer nam papir nije ništa značio. I na taj način funkcionišemo veoma dobro. Kada sam napisao pesmu “Tina bambina” upoznao sam Tatjanu na jednoj reviji u Parizu, gde je dugo živela i radila. Kada mi je rekla da joj je nadimak Tina, odmah sam znao da je to pjesma za nju. Upoznali smo se prije 25 godina, prije 11 godina i od tada živimo zajedno. Rečeno je da su imali potpuni slom na letu za Dubai, pa je stjuardesa došla da ih upozori na njihovo ponašanje, a putnici koji su ih prepoznali bili su šokirani. Prema Curielovim riječima, Tatjana i Knez su bili u pijanom stanju, pa su se smijali i glasno razgovarali.

https://www.instagram.com/p/C2NokGWLOmh/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5ed4368a-5eda-49c4-bde4-e49d60eb0598

 

Preporučujemo