Nikola Kačarević, suprug zvezde u usponu Tamare Đurić, optužen je da je Nikola Vušović, zvani iz Vla, članovi kriminalne grupe koju su organizovali Džoni i Radoje Zvicer sa Vračara. Nikola Kačarević rekao je danas Specijalnom sudu u Beogradu da je neposredno pre nego što je ubijen, viđen sa pokojnim Aleksandrom Šalkeom u tržnom centru Ušce, tvrdeći da mu je prijatelj, upoznali su se i provodili vreme kao porodica, a on je nemoj mu namestiti.
” Podsjetimo, prema optužnici Tužilaštva za organizirani kriminal, Kacarević je obavijestio pripadnike kriminalne grupe kojoj je pripadao o tome gdje se nalazi preminuli Sarachi, dao informacije o njemu i za to dobio 6.000 eura. U svom prvom javnom govoru, Kačarevič je skoro u svakoj rečenici pomenuo “svoju ženu Tamaru”.
– Moja porodica i ja trpimo nepravdu od medija. Moja supruga im je poslala snimak ekrana i tog dana je Alexander Sarachi pozvao mene da se upoznamo, a ne mene. Znamo se od 2008, družimo se, kada sam bio u zatvoru 2013, došao mi je u posetu i poslao mi pakete, nakon što sam izašao iz zatvora 2019, često se družimo, išla sam na rođendan, njegov rođendan, njegov rođendan. Ženin rođendan, rođendan njegovog deteta, on je bio na rođendan moje žene. Naša porodica je celo leto 2020. godine provela na gliseru kod Ostružnice, a deo leta smo proveli zajedno sa ženama u iznajmljenoj kući u blizini Novog Sada, uživajući, kupajući se u bazenu – priča o svom iskustvu u bliskoj vezi okrivljeni Kačarević sa ubijenim Sarekom. U svom govoru je rekao i da su njegova supruga Tamara Đurić i Sanja Šarac, udovica Aleksandra Šarca, prijateljice i da su se njih dvoje sreli kobnim povodom Jednog dana smo bili na ručku kada je Sarači teško povređen u garaži Ušca. tržni centar. 
On je u svoju odbranu rekao da je 17. oktobra 2020. godine sa dvojicom prijatelja trebalo da ugradi garderobu u stan i da je tamo trebalo da se useli sa starletom kada ga je Sarači pozvao. Život je izgubljen i nazvao je da pita da li Tamara ide na doručak sa njom i njegovom suprugom Sonjom, ali ona je još spavala. Otišao sam na parking i kupio šarke i lajsne koje su nedostajale u ormaru. Saraci me nazvao i zamolio da se nađemo s njim u SAD-u jer će kupiti dječju igricu. Bio sam sa Markom i rekao je da ne može da nosi svoju staru trenerku, ali Šarlac je ponovo nazvao i ja sam ga dala na spikerfon i rekao mu je “neko će te gledati”. Istovremeno me je pozvala i Tamara i rekla mi je da ide na ručak ili piće negde na Vračar sa Sanjom Šarac i rekla mi je da je Šarac rekao da ide sa mnom, pa me zanima da kad dođem kući da ugradim garderobu – rekao je Kačarevič da je supruzi objasnio da će ići na kratko.
– Naručili smo ćevape i ćaskali neko vreme pošto se nismo videli nekoliko dana, pa smo otišli, Sarači je stala u prizemlju da kupi dečiju igricu, a ja sam otišla u apoteku da kupim lekove. Dok sam još kupovao, Sarlacc i Marco su došli i zajedno smo otišli u garažu, naš nivo je bio minus dva, a on minus jedan. Otišli smo kući da uredimo garderobu i stigla je Tamara. Dejan Palić je sa nama sređivao svoju garderobu kada ga je nazvao njegov prijatelj i rekao mu da je Salaki povređen. Tamara je pozvala Sonju, koja se prvo nije javljala, ali se onda javila i u suzama joj rekla da je Sarači povređena. Bili smo šokirani jer nismo bili zajedno do pre 15 minuta – rekao je odbrani suprug Tamare Durić. Zatim je rekao da je ubrzo pozvonio na vrata i da mu je supruga, koja je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće, otvorila vrata. – Policija je uletela, sve pretresla, podigla dušek – rekao je Kačarevič.
Preporučujemo