Goran Ivanišević i Tatjana Dragović, koji su se razveli prije 13 godina, ponovo su u javnosti zbog sudskih postupaka koji su u toku. Goran se nedavno putem Instagrama oglasio povodom neriješenog slučaja. Trenutno tuži svoju bivšu suprugu i kćer Amber Mariju tražeći polovično vlasništvo nad luksuznim stanom koji se nalazi u srcu Zagreba.

Bivši šampion Wimbledona i njegova bivša supruga manekenka proveli su značajan dio svoje 17 godina duge veze boraveći u ovoj oazi. Danas je Goran Ivanišević trener Novaku Đokoviću s kojim zajedno osvaja sve turnire po cijelom svijetu, i dovodi Novaka na sve liste na prvo mjesto. Zahvaljujući Tatjaninim objavama na Instagramu, javnost je imala uvid u “predmet spora” oko kojeg se nesumnjivo vredi boriti.
Tatjana je prije nekoliko godina sa sadašnjim partnerom, muzičarem Vlahom Arbulićem, renovirala stan. Dnevni boravak krasi moderan stil koji oduzima dah, u kojem dominiraju bijeli i sivi tonovi. Osvetljenje prostorije se obezbeđuje iz dvostrukih izvora, a zidovi su beli. Tu je veliki parket, tamno sivi kauč i zavese svetlije nijanse, kao i okrugli sto sa mramornom površinom, veliki TV, kamin i cvetni ukrasi. Njihov stan djeluje uređeno predivno i u skladu sa današnjim trendovima. 
Trpezarija je takođe savremena i ima jedinstven luster, zlatnih tonova i dugački mermerni sto postavljen na sivi tepih. Spavaća soba i prostrano kupatilo pune su ekstravagancije. Stan se prostire na 210 kvadratnih metara i ima šest soba, a vlasnica je, prema pisanju hrvatskih medija, Amber Marija Ivanišević (20). Da li će na kraju Goran Ivanišević uspjeti u svojoj namjeri, ostaje nam da vidimo. 
Preporučujemo