Jedan od najpoznatijih parova u svijetu su Viktorija i Dejvid Bekam. Jeste li ikada vidjeli Victoriju Beckham kako nosi dodatnu težinu na svom sitnom tijelu? Vrlo je malo vjerojatno! Tajnu vitke figure 49-godišnje pjevačice i modne dizajnerice nedavno je otkrio njezin suprug David Beckham.

Victoria Beckham je na pitanje o svojim preferencijama u hrani priznala da bi mogla djelovati prilično nezanimljivo. Izjavila je da uživa u tostu od cjelovitog zrna s malo soli. Osim toga, priznala je da predstavlja izazov za restorane zbog svog posebnog ukusa i zbog skromnog popisa namirnica. Od svojih ranih godina suzdržavala se od konzumiranja crvenog mesa i mliječnih proizvoda, umjesto toga odlučila se za dnevne obroke povrća kuhanog na pari s laganim začinima od octa. Ispričala je da pazi na svoje izbore u ishrani, što je navika koju ima još od vremena dok je nastupala sa Spice Girls.

David Beckham požalio se kako je oženjen s nekim tko jede istu hranu više od dva desetljeća. Otkad ju je upoznao, riba na žaru i povrće kuhano na pari bili su jedine stavke na njezinom jelovniku. Prema Beckhamovim riječima, ona rijetko odstupa od ove dijete. Tijekom svojih prošlih svjetskih turneja imali su priliku objedovati u raznim cijenjenim restoranima. Viktorija se, međutim, tijekom ovih izlazaka svjesno trudila izbjegavati unos ugljikohidrata i kaloričnih obroka. Ta se njezina praksa zadržala do danas.

Štoviše, Victoria ima dnevnu rutinu koja uključuje uzimanje dvije žlice jabučnog octa na prazan želudac svako jutro. Nakon toga popije čašu tople vode s limunom koji je, kako tvrdi, razlog njezine besprijekorne kože.

Preporučujemo