Sinovi popularne pjevačice javnosti su bili poznati Stefan i Viktor, potomci Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Međutim, to nisu njihova prava imena. Da budemo precizniji, oba ova momka posjeduju alternativno ime koja je također prisutna u njihovoj autoritativnoj dokumentaciji. Budući da su Viktor i Stefan rođeni u Americi, uobičajeno je da se u službene dokumente stavlja srednje ime. Stoga su njihova imena zabilježena kao Stefan Emerald i Viktor Ernest kako bi se pridržavali ove tradicije u svojoj domovini. Međutim njih dvojica baš i ne vole kada ih zovu njihovim srednjim imenom.

 

Imena su navedena u našoj evidenciji, ali ne vidim potrebu da ih otkrivamo jer su neobična. Stefan je jednom spomenuo da smo i Viktor i ja rođeni u različitim gradovima u Sjedinjenim Državama – ja u New Yorku, a Viktor u Miamiju. Kao američki građani, oboje imamo srednje ime. Prethodno je Stefan priznao da ne voli da ga zovu Emerald.

Stefan Živojinović je svojevremeno otkrio da ga prijatelji zezaju zbog imena, što ga je iznerviralo. U trenucima iritacije sarkastično bi mu savjetovali da se smiri i opusti, podrugljivo ga nazivajući “Esmeralda”. Stefanu je ovo ime dala majka, a on ju je jednom prilikom upitao zašto je izabrala. Stefanova majka odlučila se za nekonvencionalna imena za oba sina. Ipak, Stefan joj je uspio oprostiti njezin izbor.

Stefan je imao prosvjetljenje zbog odluke svojih  prijatelja da se zove drugim imenom. Shvatio je da je ona umjetnica koja želi da njihova imena imaju različit zvuk. Stefan je otkrio novo priznanje za vlastito ime kada ga je povezao s prekrasnom tirkiznom bojom smaragda. Međutim, priznao je da kada su ga drugi učinili predmetom šale nazvavši ga “Esmeralda”, to je potpuno izgubilo privlačnost. Bobin sin iz prethodne zajednice sa Zoricom Nakić također je poznat pod dva imena, Filip Branislav.

Preporučujemo