Hrvatski violončelist Stjepan Hauser, cijenjeni u regiji, prije nekoliko godina pokazao je svoj raskošan stil života. Zgodni glazbenik čijem šarmu nisu odoljele mnoge žene, pa tako ni Jelena Rozga, smjestio se u prekrasnu vilu nadomak mora u Istri, nedaleko Pule. Na Instagramu je više puta pokazao kako izgleda njegov dom izgrađen po mjeri, a nitko nije imun na idilično okruženje. U jednom trenutku ispričao je kako je bilo kada ga je napokon slijedio natrag u njegov dom, njegovu oazu mira.

——Evo, konačno sam pronašao svoju oazu. Osam godina smo bili na turnejama po svijetu, stalno, užurbano, užurbano, ludo, ne dajući sebi ni trenutka da predahnemo, udahnemo, okrenemo se malo sebi i počnemo pomalo uživati ​​u svemu što imamo – objašnjava . Sav uspjeh i sva lovina ovoga svijeta ništa ne znače ako u tome ne možete uživati. Odlučio sam konačno početi živjeti svoj život onako kako treba – rekao je ranije. Ogromno dvorište s velikim bazenom u kojem Hauser može uživati ​​u toplim danima.

Iz dvorišta i bazena pruža se prekrasan pogled na more, tako da nema sumnje da će život ovdje biti pravi raj za sva osjetila. Tu je i odbojkaško igralište, kada Stjepan poželi upotrijebiti loptu umjesto violončela… Kada prođu naporne turneje, gostovanja i koncerti, Stjepan Hauser voli se opustiti uz more. – To je čista inspiracija. Krajolik, kada se ujutro probudite, sunce izlazi, a zatim zalazi. Zamislite da gledate zalazak sunca i igrate se ovdje, mirno i tiho. sveto! Ne može se ni s čim usporediti. Sad što više vremena provodimo draga i ja, to više smetamo susjedima! Ali nas to uopće ne zanima – rekao je jednom kroz smijeh. Glazbenik je svoju luksuznu vilu u Istri uredio po vlastitom ukusu, a kako pišu hrvatski mediji, u njegovom domu često je kuhala majka Maria.

— Mislim da je fin, ali pomalo nespretan jer i ja njemu moram kuhati. Voljela je riblje specijalitete – rekla je jednom prilikom.

Preporučujemo