Bez obzira na lični muzički ukus, ne može se poreći da pevačica Ana Bekuta zauzima posebno mesto u srcima mnogih. Njeni javni nastupi uvijek izazivaju značajnu pažnju i interesovanje javnosti. Ana Bekuta danas važi za jednu od najslušajnijih i najpoznatijih pjevčica na našim prostorima. Od početka snimanja poslednje sezone Zvezde Granda, omiljena pevačica se potrudila da u studiju odiše pozitivnošću.

Pored toplog osmeha, čini se da to postiže i svojim veselim odevanjem. U ponedeljak je nosila odeću koja je bila malo verovatna! Poznata umjetnica hrabro je ušla u studio obučena u raznobojne patike, povučene farmerke i bijelu košulju. Svoj izgled upotpunila je unikatnim pončoom koji je bio ukrašen krznom. Ana nije bežala od upotrebe raznih boja za početak nedelje, uključujući ružičastu, sivu, smeđu i žutu.

Neki modni kritičari mogu tvrditi da se pončoi i patike ne uklapaju dobro, ali pjevačicu ne zabrinjava njihovo mišljenje. Ona nosi ono što je i udobno i vremenski prikladno. Zanimljivo, Ana Bekuta je nedavno dobila nekoliko kilograma viška, a kao rezultat toga, čvrsto je odlučila da se vrati u formu, počevši od doručka. Kada je Ana objavila sliku svog jutarnjeg obroka na Instagramu, neki ljubitelji hrane su možda bili skeptični u pogledu njenog statusa najvažnijeg obroka u danu za davanje energije.

Međutim, Ana se pridržava posebnih smernica u ishrani, a njen doručak se sastoji od zdravog hleba, humusa i svežeg povrća koje je prepuno esencijalnih vitamina. Kao što je ranije spomenula u februaru, Ana daje prednost svom zdravlju i preduzela je mere da kontroliše svoju težinu.

Preporučujemo