Posle dugotrajne borbe sa leukemijom preminuo je Siniša Mihajlović, cenjeni srpski fudbaler i trener, ostavivši suprugu Arijanu Rapaćoni i njihovu decu u nepopravljivoj tuzi. Vijest o njegovoj smrti je pogodila mnoge. Par je imao petoro dece, i to Virdžiniju, Viktoriju, Nikolasa, Dušana i Miroslava, dok je Siniša iz druge veze dobio i sina Marka. Pre nego što se venčao sa svojom lepom italijanskom nevestom, Siniša je još 1994. godine nakratko izlazio sa pevačicom Andrijanom Anči ​​Dabetić.

I bivša jugoslovenska partnerka bila je duboko pogođena Sinišinom smrću, podsećajući ga kao šarmantnog i fascinantnog čoveka koji je voleo život. Prisjetila se njihovog kratkog, ali nezaboravnog zajedničkog druženja, kojem je došao kraj zbog zauzetosti. “Bila je to kratka i slatka veza”, rekla je. “Sjećam se da je bio prisutan na jednoj od mojih rođendanskih proslava, gdje smo se smijali, dijelili šampanjac i divno proveli, kao što je uobičajeno na rođendanima. Razlog za prekid naše veze je bio veliki broj obaveza, odlazak, nemamo vremena da provodimo zajedno.
Iste godine sam krunisana za Miss i istovremeno se bavila pevačkom karijerom, što je rezultiralo iscrpljujućim rasporedom rada šest dana u nedelji. Siniša je tada živeo u Đenovi, pravio pauzu od svog prvenstvene utakmice, kako je Anči ​​jednom spomenula. Uprkos situaciji, Anči ​​i Siniša su ostali u dobrim odnosima.
Siniša je planirao odmor, ali je Anči ​​već ugovorila nastupe za cijelu sezonu i nije želela da bude poznata samo kao djevojka fudbalera. Imala je svoje ime, profesiju i karijeru, što je dovelo do kraja njihove ljubavne priče. Međutim, ostali su prijatelji i nastavili da se viđaju na događajima dva-tri puta. Anči ​​je naglasila da su se i dalje dobro slagali i ostali u prijateljskim odnosima.
Preporučujemo