Vanja Ignjatović progovorila je o bolnim detaljima braka sa Nenadom Aleksićem Šaom. Nakon razvoda od Ivane, reper Nenad Aleksić Ša upao je u vezu sa Vanjom Ignjatović, kojom se kasnije oženio.

Po ulasku u rijaliti “Elita” rekao je da odnos između njih dvoje nije dobar i da je spreman na sve da ponovo budu zajedno. Međutim, zaljubio se u svoju ukućaninu iz rijaliti programa Mionu Jovanović i nakon toga se razveo od Vanje. Reperova bivša je sada progovorila i iznijela jezive optužbe na račun repera. Vanja je otkrila njihovu vezu i tvrdila da je zbog straha pala u nesvest.

“U tom trenutku je bio u nekakvom ludilu, imao je nešto u glavi, bio je samo lud. Bio je tako uplašen, a ja sam se uplašila, i pomislila sam, ovo je trauma mog života, bio je tako uplašen.” Imao sam nervni slom, padao sam nekoliko puta, vilica mi se smrzla, ruke i noge su mi trnule, i rekla sam mu: “Zovi hitnu”, mislila sam da ću umreti Da, sigurna sam , ali tamo nema djece. Nenad mi je rekao: „To je nemoguće, ja sam Celebrity, ne mogu da te vodim u hitnu pomoć, a ne želim da te vodim u hitnu pomoć“, rekla je ona.

Vanja je izgubila bebu u drugom mesecu trudnoće. Sada je otkrila šta se zapravo dogodilo: “Bio je to veoma težak trenutak za mene i moju porodicu. Najgori osećaj ikada, kada sam saznala zašto sam izgubila tu bebu”, priznala je Vanja aludirajući na svog bivšeg supružnika.

„Tog dana sam se jako posvađala sa bivšim mužem i odmah me je zaboleo stomak. Otišla sam kod lekara i ustanovila da detetu srce više ne kuca. Sve se to dogodilo dan pre rođendana mog sina.“ Te noći, I Help je primljena na Hitnoj pomoći i otkriveno je da sam pobacila prirodnim putem. Nenad je u to vreme trebalo da brine o meni umesto da me pravi ljubomornu i pravi scenu – u suzama je priznala Vanja, napominjući da je za gubitak bebe okrivila repera.

Na pitanje voditelja: „Da li ste ikada doživjeli bilo kakvu vrstu emocionalnog ili fizičkog nasilja?“ Vanja je rekla:

“Psihološki da, i to kako. Nenad i ja smo se posvađali i ne znam ni sam zašto, ali ponavljam, zamislio je scenario u glavi i pomislio je da iako nismo raskinuli ili bilo šta, situacija Isto važi i za pristup mom telefonu 24/7, čak je dva-tri puta dnevno proveravao moj telefon i bukvalno ništa nije našao, što sebi ne bih dozvolila kao majka maloletnog deteta i udata žena Uradi nešto to će uticati na mene. Dajte da sutra potrošim novac, nikad”, rekao je Vanja za “Hupe TV”.

Preporučujemo