Danas smo za Vas pripremili jedan test pomoću kojeg možete vidjeti oji je Vaš najveći strah. Šamani vjeruju da simboli posjeduju sposobnost da otkriju ono što je skriveno u podsvjesnom umu, čak i ako vjerujete da ste već svjesni svog najvećeg straha. Posmatrajte sliku koja vam je predstavljena i prvo zabilježite simbol koji hvata vaš fokus. Vjerujte svom instinktu, a zatim nastavite čitati kako biste otkrili svoj najveći strah i otkrili kako se s njim suočiti.

Oko – Način na koji vas drugi doživljavaju može imati značajan utjecaj na način na koji odlučite živjeti svoj život. Sposobnost stvaranja smislenih veza s drugima je nesumnjivo vaša snaga; međutim, vaša zabrinutost oko toga kako vas drugi percipiraju i procjenjuju je uporni izvor anksioznosti. Ovaj strah od presude i kritike ometa vašu sposobnost da ostvarite svoj puni potencijal i živite život punim plućima. Optimalan pravac akcije bi bio da se fokusirate na kultivaciju i jačanje vašeg samopouzdanja. Iako je prirodno da se brinemo o tome kako nas drugi doživljavaju kao članove društva, jednako je važno da ostanemo autentični sebi. Kormilo – Pojam stagniranja je izvor anksioznosti za vas. Vjerujete da postojanje ne bi trebalo biti ograničeno na ponavljanje istih radnji ad mučnina. Međutim, smatrate da ste nesigurni u pogledu načina na koji se od vas očekuje da živite život punim plućima. Ako žudite za životom koji izgleda kao beskrajan odmor – onaj u kojem se ne morate iscrpljivati ​​poslom – onda je vrijeme da prepoznate šta vas zaista čini sretnim i šta želite od života. Napravite listu prednosti i nedostataka vaše trenutne situacije i nemojte se bojati poduzeti hrabre korake ka promjenama koje tražite.

Cvijet – Osjećaj neuspjeha je vaš najveći izvor straha. Strah da možda nećete ostvariti svoje težnje je značajna prepreka protiv koje se borite. Uprkos vašem preziru prema ovom strahu, on i dalje ometa vaš napredak. Ipak, važno je zapamtiti da su rizici s kojima se susrećemo u životu često vrijedni truda. Jedna prilika će dovesti do druge, i prije nego što to shvatite, vaš život će nadmašiti i vaša najambicioznija očekivanja. Drvo – je višegodišnja biljka sa jednom drvenastom stabljikom i granama koje izrastaju. Ako slučajno odaberete granu sa drveta kao svoju prvu preferenciju, to može sugerirati da imate strah od starenja.

Za vas je pojam starenja sinonim za smrt. Nije nužno da žudite za besmrtnošću; umjesto toga, želite održati mladalačko stanje. Imati ogromno srce je izuzetan atribut, jer pokazuje želju da nečiji voljeni budu prisutni u svakom trenutku i da ostanu mladi. Ipak, u životu postoje određene realnosti koje se moraju priznati i prihvatiti. Bez obzira na vaša lična osećanja, napredak je neizbežan i vreme je da ga prihvatite. Svaki trenutak u životu treba cijeniti i uvjeravam vas da promjena smjera neće biti tako zastrašujuća kao što se čini.

Preporučujemo