Usponom slave Rada Manojlović postala je jedna od najtraženijih pjevačica mlađe generacije. Njezina životna priča prepuna je emocijama nabijenih detalja koji ostaju skriveni od očiju javnosti. Unatoč svom uspjehu, Rada je poznata po svojoj skromnosti u pop glazbenoj industriji. Prisjeća se nedaća iz svoje prošlosti, kada su njezini roditelji morali neumorno raditi kako bi spojili kraj s krajem i omogućili njoj i njezinoj sestri normalan život.

Iako su svjetla grada promijenila mnoge, ona se ističe među rijetkima koje ona nisu zahvatila. Umjesto toga, dopušta da njezina urođena ljubaznost i skromnost zablistaju. Četerež, selo u kojem je odrasla, zauzima posebno mjesto u njenom srcu. Nakon završene gimnazije u Velikoj Plani, upisala je Ekonomski fakultet u Kragujevcu. Sudjelovanje u Zvezdama Granda, popularnom pjevačkom natjecanju, vinulo ju je u zvijezde. Tijekom cijelog natjecanja ponosno je isticala svoje korijene, što je pobralo podršku i naklonost publike. Ona je tada uplovila u vezu sa kolegom Milanom Stankovićem ali nisu izdržali pritisak javnosti.

Prema njenom iskazu, najteže iskustvo koje je doživjela bio je gubitak majke kada je imala samo devetnaest godina. Da tuga bude veća, majka joj je umrla na rukama, a uz to se borila i s teškom bolešću. Rada je ispričala da joj je najizazovnije u životu bilo kada je bila uz majku u njenim posljednjim trenucima, a preminula joj je na rukama. Kako bi mogla nastaviti sa svojim životom i svakodnevnim obavezama, zakopala je intenzivnu bol u sebi. Unatoč pokušajima da ne razmišlja o gubitku, svaki dan se sjeti svoje drage majke Mirjane.

Kako bi financirala svoje školovanje, živjela je život pun izazova. Unatoč ogromnoj potpori koju mu je pružao otac Rade, teško je mogao sam nositi teret obiteljskih financijskih obveza. Njeno odrastanje odvijalo se u maloj, trošnoj kući koju je sagradio njen djed. Prema Radinim riječima, njezina je obitelj morala koristiti vanjski zahod, a kupanje je bilo neophodno sredstvo za suočavanje s njihovim okolnostima. Od svog prvog nastupa neprestano je isticala svoj ponos na svoje odrastanje. Osim toga, svoju uspješnu karijeru iskoristila je za izgradnju velike rezidencije za svog oca.

 

 

 

Preporučujemo