Nemanja Gudelj trenutno drži prvo mjesto na ljestvici najplaćenijih srpskih nogometaša s godišnjom plaćom od 5.650.000 eura, prema medijskim izvorima. Tečno govori šest jezika i strastveni entuzijast body arta, ovaj poznati sportaš ponosno pokazuje niz tetovaža koje krase čitavu njegovu tjelesnu građu. Među njegovom opsežnom zbirkom, jedna od njegovih najranijih tetovaža, portret njegova oca, urezana mu je na kožu dok je još bio u Nizozemskoj.

 

Nedavno je svom remek-djelu ispisanom tintom u Sevilli dodao posljednji dodatak – tri križa precizno postavljena na njegovim leđima. Nadalje, tasmanijski vrag krasi nadlanicu njegove lijeve ruke, dok križ popraćen različitim stihovima ukrašava nadlanicu njegove desne ruke. Nemanja je u posebnom fokusu medija od kada je u vezi sa Tasm kćerkom poznate folk pjevačice Cece Ražnatović.

 

Sevilla je danas otkrila da je Nemanja Gudelj zadobio tešku ozljedu. Nogometašu je puknuo meniskus u lijevom koljenu i uskoro će morati na operaciju. Prema izvješćima tamošnjih medija, velika je vjerojatnost da je srpskom reprezentativcu sezona privedena kraju, što ukazuje na veliku mogućnost da se neće pridružiti Srbiji na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Ozljeda Nemanje Gudelja ne utječe samo na njegove profesionalne obveze, već remeti i osobne planove nogometaša i njegove supruge Anastazije. Unatoč prvotnom planu Cecine kćeri da uzdržava supruga u Njemačkoj, čini se da će umjesto toga morati raspakirati kofere. Bez sumnje, Tasa će ostati uz Nemanju tijekom njegovog oporavka u nadolazećim mjesecima, osiguravajući mu svu potrebnu njegu, pažnju i ljubav. Svladavanje prepreka postaje znatno lakše kada se s njima suoče zajedno, a upravo je ovaj izazov još jedna prepreka koju će savladati kao tim.

Preporučujemo