U društvu voljenog supruga Nemanje, Anastasija Gudelj je tijekom Nove godine uživala u primamljivim čarima Dubaija, maksimalno iskorištavajući svaki zajednički  trenutak. Ona je sa svojim pratiocima podijelila i nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti da je mladi par uživao u svakom trenutku.

 

Cecina nasljednica već godinama plijeni javnost jedinstvenim osjećajem za stil. Baš poput svoje majke, pomno pazi na svaki aspekt svog izgleda. Tijekom nedavne proslave Nove godine Anastasija je zabljesnula svojim raskošnim odijevanjem, a nedavno je osvanuo i cjenik na kojem je navedena okvirna cijena hlača, majica, torbica, pa čak i dodataka za kosu koje je okitila.

Prvo što upada u oči su hlače koje je Tasa obukla. Ove jeseni i zime u modi su predimenzionirane hlače s džepovima, a Anastasia je viđena kako ih nosi. Morala je potrošiti minimalno 165 eura kako bi se dočepala ovih hlača visokog struka. Kako bi upotpunila svoj jedinstveni komplet, Anastasia je izvanredne hlače iskombinirala s prepoznatljivom bijelom majicom kratkih rukava, dok je dašak štiha dodala “Biker” torbom procijenjenom na 2430 eura, ukrašenom šiljcima koji su savršeno nadopunili njezin osobni stil.

Najznačajniji aspekt, iako suptilan i lako zanemaren, bila je prisutnost ukosnice renomiranog brenda “Prada”, čija je cijena vrtoglavih 450 eura. Brojni pojedinci izrazili su averziju prema nošenju ovog artikla zbog potpunog odsustva vidljivih dlačica i istaknutog imena brenda cijelom dužinom, što je posebno neugodno za one koji preferiraju suptilniju estetiku. Čini se da Tasa nije od te rste ljudi i voli da pokaže da su joj skupi brendovi i omiljeni i nema problem da to otvoreno i pokaže.

Preporučujemo