Neda Ukraden je na muzičkoj sceni preko pola vijeka a i danas aktivno nastupa. Izgled Nede Ukraden godinama je plijenio pozornost svih, a nedavno se tijekom gostovanja u emisiji “Magazin In” poznata pjevačica obratila kritičarima koji ne odobravaju njezine fotografije u kupaćim kostimima. Neizmjerno sam ponosna na godine koje su me oblikovale. Moj izgled je dokaz moje autentičnosti, jer sve što nosim odražava moj osobni stil.

 

Služim kao inspiracija ženama, dokazujući da se može izgledati zapanjujuće bez pribjegavanja plastičnim poboljšanjima. Nedavno sam podijelila svoju fotografiju u kupaćem kostimu i dobila komentar “Bako, zar ti nije neugodno?” Međutim, ne osuđujem one koji se odluče na estetsku kirurgiju. Ovom sam izjavom jednostavno željela izraziti da nisam , a vjerojatno ni neću biti podvrgnuat brojnim operacijama kao neki moje vršnjakinje.

Osim toga, ponosno prihvaća svoju ulogu bake svojim unucima, a samouvjereno oblači kupaći kostim, odišući ponosom. Umjesto kritiziranja, bilo bi prikladnije da drugi pohvale i raspitaju se o metodama i naporima koji su doveli do mojih postignuća. Ovaj bi pristup uključivao odavanje priznanja mojim postignućima frazama poput “Bravo, ženo” i izražavanje znatiželje postavljanjem pitanja poput “Kakva je tvoja prehrana?” i “Kako održavate svoju fizičku kondiciju?” Temeljni razlog za usvajanje ovog pristupa je taj što žena, kada se čini privlačnom, ima tendenciju osjećati dobro. Nadalje, čak i ako moj izgled ne zadovoljava društvene standarde, nastavit ću se ponašati na način koji je u skladu s mojim osobnim željama i preferencijama.

To što sam obična žena donosi mi veliku radost! Kuhanje mi je strast, a ističem se u pripremi ukusnih ribljih jela. Moja kuhinja u prizemlju pruža mi savršeno okruženje za stvaranje kulinarskih remek-djela za moje najdraže. Svaki dan je prepun aktivnosti dok obavljam razne kućanske poslove, držeći se zauzetim i angažiranim. Iako možda ne provodim sate sunčajući se, pravi užitak pronalazim u umirujućoj prisutnosti mora, istaknula je pjevačica.

Preporučujemo